Aké stelivo sa najmenej roznáša po byte?
uz mam zrniecka steliva fakt vsade 😅 pri gauci, v chodbe, niekedy aj v posteli. macka ma pred wc podlozku ale moc to nepomaha.
pouzivame jemne hrudkujuce. je nejake vacsie/hrubsie co sa tak nelepi na labky?
my používame tofu podstielku, konkrétne od značky Magic cat. je to hrachová vláknina a tá je pre mačky aj najmenej škodlivá, my kupujeme tú bez vône. máme dlhostrstú mačku ktorej sa na chlpy lepí fakt všetko, ale toto stelivo po byte neroznáša, max je rozsypané trochu okolo wc
@anonym_autor ja používam sójové stelivo. Zatiaľ najlepšie zo všetkých. Málo sa vynáša von z toalety a dlho vydrží a k tomu aj pekne vonia. Kupujem tigerino na zoohite s vôňou mlieka. Je vhodné pre dospelé mačky aj pre mačiatka. Každé stelivo sa trochu vynáša von, ale toto zatiaľ najmenej, vlastne takmer vôbec.
@anonym_autor ja používam sójové stelivo. Zatiaľ najlepšie zo všetkých. Málo sa vynáša von z toalety a dlho vydrží a k tomu aj pekne vonia. Kupujem tigerino na zoohite s vôňou mlieka. Je vhodné pre dospelé mačky aj pre mačiatka. Každé stelivo sa trochu vynáša von, ale toto zatiaľ najmenej, vlastne takmer vôbec.
@miriam3334
a hrudkuje dobre?
@miriam3334
a hrudkuje dobre?
@mondolina áno. Som spokojná vo všetkých smeroch. A vôňa je prírodná. Nie je príliš silná a je príjemná.
my pouzivame gelovu (silikon gel) nelepi sa tak na packy, nehridkuje, t.j. nemusime vyberat moc, len stolicu, kvoli komfortu. nesmrdi, osvedčila sa nam najviac, menime pre 1 macku cca kazdych 7-10 dni a necitit ani posledny den
My pouzivame Catsan nehrudkujuce stelivo, odporucam. Nie, ze by sa nevynasalo, ale s takým jemným hrudkujucim sa to neda porovnat. Ked som pouzivala hrudkujuce, bolo to tiez vsade po celom byte a stale, takze to uz nikdy viac.
@miriam3334
ahoj toto? ďakujem
@mondolina áno. Presne toto.
@miriam3334
a náhodou vôňa zelený čaj si nepoužívala? lebo mliečna vôňa je vypredaná.
@miriam3334
a náhodou vôňa zelený čaj si nepoužívala? lebo mliečna vôňa je vypredaná.
@mondolina vôňa zelený čaj je tiež dobrá, ale mlieko je najlepšie. Preto ho majú často vypredané. Vôňa mlieka vydrží dlhšie príjemne voňavá.
@mondolina vôňa zelený čaj je tiež dobrá, ale mlieko je najlepšie. Preto ho majú často vypredané. Vôňa mlieka vydrží dlhšie príjemne voňavá.
@miriam3334
a kupuješ ho len na zoohit? inde ho nemajú?
@miriam3334
a kupuješ ho len na zoohit? inde ho nemajú?
@mondolina našla som len na zoohite. Bohužiaľ. Ale používam aj zelený čaj. Stelivo má tie isté vlastnosti, len vôňa mlieka neutralizuje pachy v podstielke, takže vydrží o 2 týždne dlhšie ako zelený čaj. Ale obe sú fajn.
@mondolina našla som len na zoohite. Bohužiaľ. Ale používam aj zelený čaj. Stelivo má tie isté vlastnosti, len vôňa mlieka neutralizuje pachy v podstielke, takže vydrží o 2 týždne dlhšie ako zelený čaj. Ale obe sú fajn.
@miriam3334
ďakujem
@miriam3334
objednané♥️ tak som zvedavá!

@anonym_autor dobrý deň , my máme doma 2.5 ročných dvoch britských kocurikov . Vyskúšali sme už kadejaké podstieľky. Skúšali sme rôzne piesky , kryštáliky , silikátové podstielky atď .. s vôňou bez vône .. a všetko išlo do koša .. čurali všade len nie do wcka pretože im to nerobilo dobre tie podstielky .. vyskúšali sme aj hrudkovity piesok a to sa im zanašalo do labiek čiže to bolo úplne všade .. fakt všade .. potom nám známa odporučila túto , že ju veľmi dlho používa a sme fakt na 100% spokojní .. na tretí deň , keď už je trochu ako pilinky tak je len na rohožke pred wckami.. ale inak ju neroznašaju lebo si labky ošúchajú.. skúsili sme prvej jedno vrecko a stále objednávame už 2.5 roka .. odporučila by som vám ak tak túto skúsiť .. my objednávame 20l balenia ale sú aj 10l balenia , že ak by ste chceli len vyskúšať .. táto je drevená a viem , že je vhodná aj pre papagáje a iné zvieratká a potom je ešte kukuričná jemná a to zase mojej sesternici vyhovuje pre perzsku mačičku ..