icon

Hľadá sa Ragdoll mačička na pripustenie kocúra

kika_225
29. mar 2026

Zdravim, má niekto v PB a okolí Ragdoll mačičku, ktorú by rád pripustil? Mám 9 mesačného kocurika ragdoll, ktorý hľadá partnerku, kým nepríde o svoju mužnosť. Jedine čo chce za odmenu je jeho jedno mačiatko.

lizatko1009
•
29. mar 2026

Chapem zámer, ale pri takomto plemene by som skôr odporučila riešiť buď oficiálny chov, alebo kastráciu. Takéto pripúšťanie bez zázemia môže narobiť viac problémov než úžitku.

anonym_bd93aa
•
29. mar 2026

@kika_225 Prvý májový víkend bude výstava mačiek v Žiline. Tam nájdeš čistokrvné ragdoll, celé chovné stanice a môžeš nadviazať kontakty, ak je teda aj tvoj kocúr čistokrvný. Ak je to len niečo, čo pripomína ragdoll, po rodičoch krížencoch, radšej ho daj rovno kastrovať.

janulik2008
•
29. mar 2026

Aky ma zmysel to aby kocur si raz uzil a ptm hp dat kastrovat? Dajte ho rovno kastrovat.
Mam 12 rocneho kocura, kocur mal 6 mesiacov ked sme ho dali kastrovat a bez problemov

kika_225
autor
•
31. mar 2026

Môže človek dopytovat niečo, bez toho, aby ho niekto za to nepoučoval?... Niečo dopytujem, nie preto, aby ste mi radili. Ak sa s tým nestotožňujete, tak to nečítajte. Ďakujem rady som si nepýtala.