Suseda nenávidí čierne mačky, preto chcem tú moju prefarbiť
Chcela by som prefarbiť moju mačku. Ja osobne to nechcem, ale suseda nenávidí čierne mačky (je hrozne poverčivá). Už sa mi vyhrážala, že mojej mačke ublíži. Viete poradiť nejakú zdravšiu farbu aby jej neuškodila?
Pomoooc 🤯
@anonym_autor to si ty s tým škrečkom a čiapkou?
@kavasmliekom nebolo to morca, celenka a ci ju vynosi?
Nemyslím si ,že to bude farbou mačky...ten kto má rád mačky,tak tomu je jedno akej je farby...susedke povedz ,že ak jej ublíži je to trestné
@kavasmliekom nebolo to morca, celenka a ci ju vynosi?
@tykat hej, myslim ze sluchatka alebo nieco take, aby nefukalo do usi ked ho pojde vencit v -10.
@anonym_autor keby tak teba niekto celú prefarbil, alebo robil z teba černošku. Veď je to živé stvorenie, nie tvoje vlasy.
Možno by stačilo, kedy si si ty zosvetlila vlasy. Možno vyzeráš ako bosorka s čiernou mačkou a susedka sa bojí.
Ale s tým psychiatrom by bolo naozaj dobre sa porozprávať. Choďte spolu so susedkou.
Opytaj sa v dm
Pockaj chvilu, vekom mozno zosedivie 😉
@martinkatinka neviem či stihne. Suseda povedala, že buď dám mačku preč, alebo nech ju prefarbím inak ju zab*je...
Baby, prečo naletíte na každú blbosť? Veď nediskutujte 🤣
@martinkatinka neviem či stihne. Suseda povedala, že buď dám mačku preč, alebo nech ju prefarbím inak ju zab*je...
@anonym_autor tak skus macku vystrasit, osedivie rychlejsie.
V kĺude jej oznám,že ak ju zabije, bude trpká pomsta. Zabiješ ty ju , čarodejnicu starú.Ešte nejaké starosti máš? Sem s nimi. 😊
Melír jej nechceš dať? Keby si jej spravila taký svetlý melír, už by nevadila, že? Takého zebrového typu. Len bacha nech to nepotiahne do žlta, lebo bude ako tiger a máš problém.
@anonym_autor suseda náhodou nieje veriaca?nechodí do kostola?
@anonym_autor suseda náhodou nieje veriaca?nechodí do kostola?
@anonym_f239c6 no je už dosť stará, možno už dementnie. Áno chodí, ale len na klebety...
@anonym_f239c6 no je už dosť stará, možno už dementnie. Áno chodí, ale len na klebety...
@anonym_autor tak by jej mal kňaz vysvetliť, že kresťan nemôže byť ovládaný poverami
@anonym_autor tak jej povedz,že pokiaľ je veriaca ,tak by nemala veriť poveram,že potom zbytočne do kostola chodí
@anonym_autor tak by jej mal kňaz vysvetliť, že kresťan nemôže byť ovládaný poverami
@anonym_1a0631 tak👍
Keď suseda verí na také sprostosti tak to zneuži. Začni sa tváriť že mačka je naozaj bosorácka, ale nosí šťastie. Nakecaj susedke ako sa ti super darí odkedy ju máš, navymyslaj si nejaké veci čo sa ti podarili, a nakecaj jej že bude nosiť šťastie aj jej, keď na ňu bude dobrá, ale ak jej ublíži, stane sa jej niečo strašné.
A najbližšie keď sa bude vyhrážať tak si to pekne nahraj na mobil a choď na políciu, sú to vyhrážky a pani chce týrať zviera, takže ju treba udať, policajti ju pekne postrašia a máš pokoj.
@anonym_autor cize ju odfarbit chces ano? prosim ta, hadam prazdniny vo vsetkych krajoch uz skoncili, a ak toto myslis seriozne vazne, daj si facku a chod radsej spat... predtym ako tak ucinis, skus si nechat peroxid napriklad na funi... ale aspon taku pol hodinku, a uvidis reakciu koze... tebe musi vazne drbat
Neviem či je toto seriózne alebo nie, ale pre prípad že je svet fakt šibnutý: maj telefón pripravený v ruke, keď bude hroziť že ju uvidíš a ak otvorí papulu, tak daj nahrávanie videa. Keď skončí s monológom, tak jej surovo oznám že na ňu podáš trestné oznámenie a nech ju BOH OPATRUJE volačo skúsiť. Aj keby sa ti ju nepodarilo nahrať, tak mávaj telefónom a blafuj že ju nahratú máš.
Ak by sa mi ju podarilo nahrať, tak by som rovno zavolala fízlov. Rovno pred ňou by som ju nahlásila polícii.
Neviem či je toto seriózne alebo nie, ale pre prípad že je svet fakt šibnutý: maj telefón pripravený v ruke, keď bude hroziť že ju uvidíš a ak otvorí papulu, tak daj nahrávanie videa. Keď skončí s monológom, tak jej surovo oznám že na ňu podáš trestné oznámenie a nech ju BOH OPATRUJE volačo skúsiť. Aj keby sa ti ju nepodarilo nahrať, tak mávaj telefónom a blafuj že ju nahratú máš.
Ak by sa mi ju podarilo nahrať, tak by som rovno zavolala fízlov. Rovno pred ňou by som ju nahlásila polícii.
@refly jasne, ze to nie je seriozne, preboha. Bolo treba vymysliet nejaky bizar na koniec tyzdna. Zadanie splnene

Smer psychiater. Obe