Zmena životnej situácie - menej času na mačky
Ahojte mám taký problém. S bývalým som mala 2 mačky, ktoré chcel viac on ako ja, mačky sú moje. Mali sme ich spolu. Potom sme sa rozišli po 2 rokoch, teda po 4 rokoch, ale mačky sme mali dva roky. No vec sa má tak, že mám ich vo svojom byte, ale nebývam tam. Chodím tam vyslovene za mačkami, na 2 hodiny denne cca. Papať majú aj všetko je postarané. Sú dve. Čiže zahrajú sa spolu. No aj tak mám výčitky, že s nimi nie som dosť 😢 A neviem či má zmysel ich takto mať. Mám tam kamery, čiže keby sa niečo deje viem o tom. Ale čo by ste robili na mojom mieste? Mám ich dať preč? Je mi to strasne ľúto, mám ich rada, ale ľúto mi je aj keď s nimi nie som. Práca s cestovaním, prípadne nákupy, mi zaberie denne 10 hodín....
A kde bývaš? Nedá sa aby si bývala, tam kde mačky alebo nevieš ich zobrať tam, kde bývaš ty? Takto ti stojí prázdny byt, ktorý by mohol byť napríklad v prenájme, ak tam nežiješ, len kvôli mačkám? Bývalý by sa o ne nechcel starať?
Dala by som ich preč jednoznačne
zober ich tam kde si aj ty.
@anonym_83dc5c tam ich nemôžem zobrať, nie je to kompatibilné s osobami tam
Ja nerozumiem, mas ich vo svojom byte kde nikto nebyva, macky su tam same? Ci v tom Tvojom byte niekto byva, kto sa o ne stara? Ci sa staraju susedia? Ci co. Cele je to zmatene napisane. Ak tam v byte s mackami niekto zije a je s tym ok, tak ok. Ale ak su tam same a chodis tam "za nimi", tomuto nerozumiem, to ma od lasky k zvieratu trochu dalej, najdi im normalny domov.
Ja nerozumiem, mas ich vo svojom byte kde nikto nebyva, macky su tam same? Ci v tom Tvojom byte niekto byva, kto sa o ne stara? Ci sa staraju susedia? Ci co. Cele je to zmatene napisane. Ak tam v byte s mackami niekto zije a je s tym ok, tak ok. Ale ak su tam same a chodis tam "za nimi", tomuto nerozumiem, to ma od lasky k zvieratu trochu dalej, najdi im normalny domov.
@anonym_246fc8 sú tam samé a ja chodím za nimi. Nechodia tam susedia ani tam nikto nebýva.
@anonym_autor píšeš ako tatár
@anonym_246fc8 sú tam samé a ja chodím za nimi. Nechodia tam susedia ani tam nikto nebýva.
@anonym_autor tak tam chod byvat. Boze pises tajomne, pritom ta tu nikto nepozna. Napis normalne situaciu preco tam nechces byt vo svojom byte a preco mas takuto situaciu. Kto si tu ma domyslat? Myslis, ze to niekoho bavi? Ved ty chces radu, tak dopln info
@anonym_autor píšeš ako tatár
@anonym_edf223 a čo presne je ako tatár? Napísala som jasne všetko. Čomu nechápeš?
@anonym_autor tak tam chod byvat. Boze pises tajomne, pritom ta tu nikto nepozna. Napis normalne situaciu preco tam nechces byt vo svojom byte a preco mas takuto situaciu. Kto si tu ma domyslat? Myslis, ze to niekoho bavi? Ved ty chces radu, tak dopln info
@anonym_f3685f to je jedno prečo tam nebývam, možno pomáham chorej mame v jej byte atď, to je jedno.
inak ako ich zobrať k sebe kde teraz bývaš , alebo ich niekomu darovať asi ani nejde.
@anonym_f3685f to je jedno prečo tam nebývam, možno pomáham chorej mame v jej byte atď, to je jedno.
@anonym_autor moja rada: nie, nemas ich dat prec. Ak pomahas tvojej mame a akceptuje tvoju pomoc, tak musi akceptovat aj tvoje macky. Zvierata su zavazok a zodpovednost.
@anonym_autor moja rada: nie, nemas ich dat prec. Ak pomahas tvojej mame a akceptuje tvoju pomoc, tak musi akceptovat aj tvoje macky. Zvierata su zavazok a zodpovednost.
@anonym_f3685f to bohužiaľ nepôjde, v byte ktory nie je môj, nemôžem mať mačky.
@anonym_autor Vráť sa domov, do svojho bytu a staraj sa o svoje mačky. Tam si hľadaj aj robotu. Nerieš nejaké osoby, ktoré s tebou nie sú kompatibilné.
@anonym_autor Vráť sa domov, do svojho bytu a staraj sa o svoje mačky. Tam si hľadaj aj robotu. Nerieš nejaké osoby, ktoré s tebou nie sú kompatibilné.
@anonym_autor suhlasim s @anonym_42cef9 , nekompatibilne osoby nech su same so sebou, ty chod do svojho bytu s mackami. Naco nechavat prazdny byt? Pekne ho vyuzivaj
Ja osobne nie som ochotná prispôsobovať celý svoj život zvieratám. Preto žiadne nemám. Otázka je či ho chceš celý prispôsobovať ty
@anonym_autor daj ich prec. Tie macky si tiez zasluzia normalny domov a normalnu rodinu. Toto nie je na nic dobre.
Ja nerozumiem tomu, naco mi je byt, a byvam niekde inde...ok, nemusim vsetko chapat. Macky daj prec. Chudery. Zavrete tam cele dni a sem-tam pride niekto. To co je za zivot.
@anonym_autor Ten byt, kde su macky je daleko od toho, v ktorom byvas? A ex nemozes macky dat?
a ked ich chcel byvaly preco si ich nevzal?
@pralinka25 lebo som ich kúpila ja a mám na ne zmluvu. On by nemal záujem im platiť stravu a všetko.
@anonym_autor Ten byt, kde su macky je daleko od toho, v ktorom byvas? A ex nemozes macky dat?
@motylik2559 nie je ďaleko, je to 5 min pešo.
Ja nerozumiem tomu, naco mi je byt, a byvam niekde inde...ok, nemusim vsetko chapat. Macky daj prec. Chudery. Zavrete tam cele dni a sem-tam pride niekto. To co je za zivot.
@anonym_7ef19a aby som nebola bezdomovec, a neskončila na ulici?
Ja osobne nie som ochotná prispôsobovať celý svoj život zvieratám. Preto žiadne nemám. Otázka je či ho chceš celý prispôsobovať ty
@anonym_424e2b tie macky si niekto dobrovolne priniesol do bytu. Macka nie je plysak, clovek by si mal zaobstarat zvierata len vtedy, ak je schopny sa o ne postarat aj ked vztahy krachuju.
@anonym_autor No susedia sa rozviedli odstahovali a macku tu nechali tak začala chodit k nám
..uz ju mame 12 rokov...na nej je vidieť ze je taka zatrpknuta...ale ked ma dobru naladu tak sa pride líškať a hladkať...som rada že ma pekny život ale fakt je tym poznačena...určite vy som ju dala luďom.čo by na nich mali čas...Mačka je krasna siva huňata a neskutočne jemna a už nás dosť stala...
@anonym_autor Ja uz nicomu nerozumiem, teraz uz dedinitivne😃 never mind.
@anonym_autor kamo ty si uplny magor
@anonym_autor preto nebyvas vo vlastnom byte, aby si nebola bezdomovec? To co je za odpoved?
@anonym_autor kamo ty si uplny magor
@anonym_4ecbf6 nemusíš sa mi predstavovať
@anonym_4ecbf6 nemusíš sa mi predstavovať
@anonym_autor vau, toto som použila naposledy v 6. triede, keď mi Maroško vynadal. Gratulujem ti, nechceš si kúpiť ešte jednu mačku?

zober ich tam kde si aj ty.