icon

Zmena životnej situácie - menej času na mačky

Včera o 19:39

Ahojte mám taký problém. S bývalým som mala 2 mačky, ktoré chcel viac on ako ja, mačky sú moje. Mali sme ich spolu. Potom sme sa rozišli po 2 rokoch, teda po 4 rokoch, ale mačky sme mali dva roky. No vec sa má tak, že mám ich vo svojom byte, ale nebývam tam. Chodím tam vyslovene za mačkami, na 2 hodiny denne cca. Papať majú aj všetko je postarané. Sú dve. Čiže zahrajú sa spolu. No aj tak mám výčitky, že s nimi nie som dosť 😢 A neviem či má zmysel ich takto mať. Mám tam kamery, čiže keby sa niečo deje viem o tom. Ale čo by ste robili na mojom mieste? Mám ich dať preč? Je mi to strasne ľúto, mám ich rada, ale ľúto mi je aj keď s nimi nie som. Práca s cestovaním, prípadne nákupy, mi zaberie denne 10 hodín....

Strana
z3
autor
Dnes o 07:39
@anonym_c859fd

@bomba36 akurat som isla pisat, ze isto si nasla noveho chlapa, nastahovala sa k nemu a chlap macky nechce.
@anonym_autor Macky daruj, na co ich takto trapis? My mame tiez macku, co sa jej byvaly majitel potreboval len zbavit. Je to nas milacik. Daj im sancu na lepsi zivot.

@anonym_c859fd isto nemám chlapa. Môžeš mi dať svojho

anonym_09ce89
Dnes o 07:47

A prečo si ich nevzal bývalý keď ich chcel viac on ako ty?
Každopádne mačkám by som sa snažila nájsť nový domov. Nie ani tak kvôli nim ako kvôli sebe. Načo si takto komplikovať život?

anonym_f3685f
Dnes o 08:28
@anonym_autor

@anonym_autor a uz nam napises realny dovod, preco nebyvas vo vlastnom byte s vlastnymi mackami? A radsej byvas s niekym v cudzom byte, kto macky neznesie? Nieco ine pls ako ze aby som nebola bezdomovec?
Lebo hlavnu dolezitu vec nenapises, ale chces rady.
Hras to tu na tajomnu, potom na ublizenu, vyznieva to dost divne cele toto

anonym_42cef9
Dnes o 08:39

@anonym_autor Smutné je, že kvôli tvojej hlúposti a nezodpovednosti môžu skončiť dve mačky na ulici a tam ich čaká smrť.
Útulky a OZ sú preplnené a nikto nebude mať záujem o dve dospelé obyčajné mačky. Dúfam, že sú aspoň vykastrované. Keby boli čistokrvné, mohla si ich odpredať/vrátiť majiteľovi chovateľskej stanice odkiaľ pochádzajú. Keďže sú zrejme z Bazoša a ty sa ich budeš chcieť zbaviť, ich osud budel smutný.

autor
Dnes o 08:56
@anonym_42cef9

@anonym_autor Smutné je, že kvôli tvojej hlúposti a nezodpovednosti môžu skončiť dve mačky na ulici a tam ich čaká smrť.
Útulky a OZ sú preplnené a nikto nebude mať záujem o dve dospelé obyčajné mačky. Dúfam, že sú aspoň vykastrované. Keby boli čistokrvné, mohla si ich odpredať/vrátiť majiteľovi chovateľskej stanice odkiaľ pochádzajú. Keďže sú zrejme z Bazoša a ty sa ich budeš chcieť zbaviť, ich osud budel smutný.

@anonym_42cef9 Hlúpa si tu jedine ty, sú cistokrvne a chovatelka, nemá problém im nájsť novu rodinu.

autor
Dnes o 08:58
@anonym_09ce89

A prečo si ich nevzal bývalý keď ich chcel viac on ako ty?
Každopádne mačkám by som sa snažila nájsť nový domov. Nie ani tak kvôli nim ako kvôli sebe. Načo si takto komplikovať život?

@anonym_09ce89 lebo jedna vec je niečo detsky chcieť a potom to používať ako nástroj vydierania a manipulácie a druhá za to aj platiť.
Áno máš pravdu, momentálne mi to iba komplikuje život. Tie mačky milujem a chcem pre ne to najlepšie.

anonym_9d40b5
Dnes o 09:06

Príspevok napísaný veľmi chaoticky, naozaj sa z neho nedá nič vyčítať. Ak chceš normálnu radu, musíš napísať normálne podrobnosti.
-prečo, ak je byt tvoj a nachádza sa 5 minút od miesta, kde bývaš teraz, nebývaš s mačkami? 5 minútový presun je nič a v podstate by tvoj problém vyriešil
- ak bývaš u niekoho o koho sa staráš, teda ťa potrebuje, mal by ťa prijať aj s mačkami. Minimálne premýšľaj o nastahovaní sa späť k sebe, kľudne aj s človekom o ktorého sa staráš
- ak tak urobiť nemôžeš, naozaj si to nemáme odkiaľ vycucať, mačky daruj do dobrých rúk
Prečo bývaš mimo domu? Ak nedáš všetky relevantné informácie, nedostaneš relevantnú radu. Naopak, výkvet MK ti tu bude nadávať do retardovanej zúfalky, ktorá potrebuje chlapa.

januska12323
Dnes o 09:17

Napíšeš konečne prečo nebývaš vo vlastnom byte alebo tu budeš len ďalej urážať? Nedá sa pochopiť čo vlastne chceš.

misiak7777
Dnes o 09:23
@anonym_autor

@anonym_42cef9 Hlúpa si tu jedine ty, sú cistokrvne a chovatelka, nemá problém im nájsť novu rodinu.

@anonym_autor teraz si si sama odpovedala. Majiteľka z chovnej stanice ich nemá problém ďalej predať.
Čiže nad čím premýšľať? Či ich vrátiť chovatelke?

zuzana76
Dnes o 09:29

chudence macky, ak mas moznost ich vratit do chovnej stanice, tak ich vrat, ak to nie je nejaka uboha mnoziaren

zuzana76
Dnes o 09:34
@anonym_46991b

@anonym_autor No susedia sa rozviedli odstahovali a macku tu nechali tak začala chodit k nám
..uz ju mame 12 rokov...na nej je vidieť ze je taka zatrpknuta...ale ked ma dobru naladu tak sa pride líškať a hladkať...som rada že ma pekny život ale fakt je tym poznačena...určite vy som ju dala luďom.čo by na nich mali čas...Mačka je krasna siva huňata a neskutočne jemna a už nás dosť stala...

@anonym_46991b k nam prisiel takto kocur, teraz ma asi 10 rokov, prisiel pred dvoma rokmi. Bol tlstucky, nadherny, pritulny, najskor len 2 tyzdne plakal a ponevieral sa po ulici. Na beton ho tam niekto vyhodil a ja prepokladam, kedze bol zvyknuty na ludi, uzasny krasny kocurik, ze mal majitela a zil podla mna v byte, ako bytovy kocur, najradsej je vo vnutri a stale s nami. Nechapem, ako sa mohol niekto takeho niecoho zbavit, Podla mna mu majitel umrel a dedici kocura vyhodili, aby s nim nemali starosti. Ale stale ma taky smutny vyraz, aj ked u nas sme ho s laskou prijali a davam mu co najviac lasky, podla mna poznaceny je.

autor
Dnes o 10:50
@anonym_9d40b5

Príspevok napísaný veľmi chaoticky, naozaj sa z neho nedá nič vyčítať. Ak chceš normálnu radu, musíš napísať normálne podrobnosti.
-prečo, ak je byt tvoj a nachádza sa 5 minút od miesta, kde bývaš teraz, nebývaš s mačkami? 5 minútový presun je nič a v podstate by tvoj problém vyriešil
- ak bývaš u niekoho o koho sa staráš, teda ťa potrebuje, mal by ťa prijať aj s mačkami. Minimálne premýšľaj o nastahovaní sa späť k sebe, kľudne aj s človekom o ktorého sa staráš
- ak tak urobiť nemôžeš, naozaj si to nemáme odkiaľ vycucať, mačky daruj do dobrých rúk
Prečo bývaš mimo domu? Ak nedáš všetky relevantné informácie, nedostaneš relevantnú radu. Naopak, výkvet MK ti tu bude nadávať do retardovanej zúfalky, ktorá potrebuje chlapa.

@anonym_9d40b5 ďakujem za normálny komentár.

autor
Dnes o 10:51
@zuzana76

@anonym_46991b k nam prisiel takto kocur, teraz ma asi 10 rokov, prisiel pred dvoma rokmi. Bol tlstucky, nadherny, pritulny, najskor len 2 tyzdne plakal a ponevieral sa po ulici. Na beton ho tam niekto vyhodil a ja prepokladam, kedze bol zvyknuty na ludi, uzasny krasny kocurik, ze mal majitela a zil podla mna v byte, ako bytovy kocur, najradsej je vo vnutri a stale s nami. Nechapem, ako sa mohol niekto takeho niecoho zbavit, Podla mna mu majitel umrel a dedici kocura vyhodili, aby s nim nemali starosti. Ale stale ma taky smutny vyraz, aj ked u nas sme ho s laskou prijali a davam mu co najviac lasky, podla mna poznaceny je.

@zuzana76 mohol aj utiecť alebo vypadnúť z okna, ak bývali nižšie.

autor
Dnes o 10:52
@misiak7777

@anonym_autor teraz si si sama odpovedala. Majiteľka z chovnej stanice ich nemá problém ďalej predať.
Čiže nad čím premýšľať? Či ich vrátiť chovatelke?

@misiak7777 áno váhala som či si ich môžem nechať za týchto okolností, lebo ich mám rada, ale asi je to len trápenie. Moje aj ich.

anonym_1866af
Dnes o 10:56

Vráť ich majitelke..

anonym_1866af
Dnes o 10:56
@anonym_1866af

Vráť ich majitelke..

@anonym_1866af teda chovateľke *

zuzana76
Dnes o 11:21
@anonym_autor

@zuzana76 mohol aj utiecť alebo vypadnúť z okna, ak bývali nižšie.

@anonym_autor ale sme trochu dalej od mesta a panelakov, myslim, ze pesi by to sem nedal, sme mestska cast, ale nie priamo v meste, asi 3 km od najblizieho panelaku

anonym_35c841
Dnes o 12:20
@anonym_autor

@bomba36 Nie. Ja som sem nepísala. Ktorá je to téma? Nikam som sa nestahovala.

@anonym_autor mýlia si ťa s mojou situáciou...táto autorka tu spomínanú tému naozaj nezakladala,tak na ňu neutocte..

misiak7777
Dnes o 12:26
@anonym_autor

@misiak7777 áno váhala som či si ich môžem nechať za týchto okolností, lebo ich mám rada, ale asi je to len trápenie. Moje aj ich.

@anonym_autor mačky aj keď to nedávajú najavo sú veľmi spoločenské. Ak vieš že v blízkej dobe sa tvoja situácia nezmení, dohodla by som sa s chovatelkou na vrátení

anonym_edf223
Dnes o 15:44
@anonym_autor

@pralinka25 lebo som ich kúpila ja a mám na ne zmluvu. On by nemal záujem im platiť stravu a všetko.

@anonym_autor on ich chcel a ty si ich kúpila🙄 prečo?

anonym_c859fd
Dnes o 18:41
@anonym_autor

@anonym_autor na kazdeho utocis, vsetci du blbi, len ty si v poriadku. Doma nebyvas, preco asi? Macky ta otravuju. Vsetky rady su zle, len ty sama nevies co s nimi. Zena, ktora nevie co sama chce a vyhovorky na manipulatora, ktoremu ich neda, ale zahadne sa o ne nevie sama postarat.

autor
Dnes o 18:53
@anonym_edf223

@anonym_autor on ich chcel a ty si ich kúpila🙄 prečo?

@anonym_edf223 vtedy sme boli hlboko zaľúbení, myslela som že vzťah s ním vydrží a mala som ich u neho, ja som tam chodievala každý den.

autor
Dnes o 18:54
@misiak7777

@anonym_autor mačky aj keď to nedávajú najavo sú veľmi spoločenské. Ak vieš že v blízkej dobe sa tvoja situácia nezmení, dohodla by som sa s chovatelkou na vrátení

@misiak7777 dávajú to najavo, stále sú mi v pätách a pozerajú čo robim. Aj sa prídu mojkat.

autor
Dnes o 18:54
@anonym_35c841

@anonym_autor mýlia si ťa s mojou situáciou...táto autorka tu spomínanú tému naozaj nezakladala,tak na ňu neutocte..

@anonym_35c841 neviem ktorá je to téma, našla som len že manžel nechce mačky pri sťahovaní do domu.

Strana
z3