icon

Máte skúsenosti s výletom do Níreďháza?

kristina651
1. aug 2025

Ahojte, bol niekto v Maďarsku v podmorskom svete + v zoo v Nyrigyhaze ? Chceme si kúpiť lístky online viete mi poslať link? Ďakujem

katuskacicuska
1. aug 2025

My ideme od 12.8 a nepozerala som online, asi je to dobrý nápad, skúsim pozrieť aj ja..inak teraz boli jedni z rodiny minulý týždeň a za 10 minút mali lístky kúpené, že nečakali dlho

parvinka0001
2. aug 2025

Boli sme minulý týždeň lístky sme mali kúpené za pár minút pritom rád bol dlhý . Predtým sme kupovali online zľava je minimálna oproti tomu či kúpiš na mieste

katuskacicuska
2. aug 2025
@parvinka0001

Boli sme minulý týždeň lístky sme mali kúpené za pár minút pritom rád bol dlhý . Predtým sme kupovali online zľava je minimálna oproti tomu či kúpiš na mieste

@parvinka0001 a oplatí sa ísť? Pekná ZOO ?

katuskacicuska
2. aug 2025
@parvinka0001

@parvinka0001 a koľko cca času mi treba na prejdenie celej ZOO? Je to na celý deň? Lebo tak to máme naplánované,…

kavasmliekom
2. aug 2025
@katuskacicuska

@parvinka0001 a oplatí sa ísť? Pekná ZOO ?

@katuskacicuska zoo je krásna, aj oceanarium, aj ľadový dom, tak isto potom vlacik ci co to je, do vody 😄 dá sa povoziť na ťavach, zvierat kopec. Krásna proste.

kavasmliekom
2. aug 2025
@katuskacicuska

@parvinka0001 a koľko cca času mi treba na prejdenie celej ZOO? Je to na celý deň? Lebo tak to máme naplánované,…

@katuskacicuska na celý deň.

katuskacicuska
2. aug 2025
@kavasmliekom

@katuskacicuska zoo je krásna, aj oceanarium, aj ľadový dom, tak isto potom vlacik ci co to je, do vody 😄 dá sa povoziť na ťavach, zvierat kopec. Krásna proste.

@kavasmliekom no super, tak sa tešíme, už len pocasie nech nám vyjde 😄

parvinka0001
2. aug 2025
@katuskacicuska

@kavasmliekom no super, tak sa tešíme, už len pocasie nech nám vyjde 😄

@katuskacicuska my sme prišli cca 9.30 a o pol 3 tej sme šli preč .

katuskacicuska
2. aug 2025
@parvinka0001

@katuskacicuska my sme prišli cca 9.30 a o pol 3 tej sme šli preč .

@parvinka0001 máme tri malé deti, takže predpokladám že na ihriskách sa tiež dosť zdržíme🙃