Ako sa býva v Malackách?
Pozerám, že sú tam celkom lacné byty vzhľadom na celkom dobrú dostupnosť do Bratislavy. Až prekvapivo, tak by ma zaujímali skúsenosti.
@martina_malacky úplne súhlasím 🙏 ja som sa sem síce len prisťahovala za priateľom pred 11 rokmi(tiež som utekala z Bratislavy, lebo ma to tam už fakt nebavilo), ale keby som mala možnosť rozhodnúť sa ešte raz, už to nikdy neurobím 🙈 Vadia mi presne tie isté veci, ktoré si popísala, plus ešte nejaké ďalšie... tiež som maximálne rozčarovaná a znechutená...ani sa mi to nechce rozpisovať 🤦♀️ takže za mňa tiež rozhodne nie. (A samozrejme stále dúfam, že sa mi raz odtiaľto podarí zmiznúť 🙏)
Na mna Malacky posobia spinavym dojmom ☹
závisí, odkiaľ chceš prísť do MA a kam inam máš možnú alternatívu, ak by to neboli MA; pred BA by som MA uprednostnila, ale tiež tu s veľkou spokojnosťou nebývam
@martina_malacky úplne presne si to popísala

Ahoj,tal zalezi v akej casti pozeras byt. Malacky uz davno nie su to co byvali. Ak by nebola dobra dostupnost do BA tak ziadne + extra nie je. Aj ta dostupnosť je coraz horsia a zapchy su kazdy rok vacsie na dialnici. Tym ze je v MA priemysleny park pracuje tu velmi vela cudzincov co je aj vidiet v meste aki ludia sa tu potuluju. Na druhej strane neni problem dostat dieta do skolky. Vsetky su prerobene,skoly tiez sa prerabaju. Chodniky rozbite, cesty tiez. V meste stale zapchy. Centrum ziadne. Keby sme tu nemali rodinu a kamaratov uz tu nebyvam. Zijem.tu od narodenia a je to len horsie a horsie. No opustila som sa 😂