icon

Aký je najlepší kardiológ v Malackách?

11. feb 2025

Dobry vecer, v Nemocnici v Malackach su dve kardio ambulancie. Viete mi prosim niekto odporucit, ktory lekar je dobry a objednat sa k nemu? Prip iny dobry kardio lekar v Bratislave, ide o tachykardiu, tlak a zacinajuci problem s chlopnou. Dakujem
MUDr. Lucia Trenčanská
MUDr. Peter Hanák
MUDr. Miloslav Makovíni
MUDr. Marek Orban

lubkovaandrejka
11. feb 2025

Odporucam Luciu Trencansku, veľmi mila, odbornicka, ma zlatu sestričku. ;)

autor
12. feb 2025

@lubkovaandrejka Dakujem 🙂

biolady
4. mar 2025

Klientka mi hovorila ze Makovini je top, len sa k nemu nedostanete.

autor
4. mar 2025

@biolady Neberie uz pacientov?

biolady
4. mar 2025

Ma velmi plno. To neviem ci by vzal ale dlho sa aj caka na termin.

autor
4. mar 2025

@biolady Plno je uuuplne vsade 😞

radulka88
5. sep 2025
@anonym_autor

@biolady Plno je uuuplne vsade 😞

@anonym_autor dobrý deň,aj ste našli dobrého kardiológa ? Prosím, viete mi niekoho odporučiť? Už som zúfalá 😔

autor
5. sep 2025
@radulka88

@anonym_autor dobrý deň,aj ste našli dobrého kardiológa ? Prosím, viete mi niekoho odporučiť? Už som zúfalá 😔

@radulka88 Nenasla a zufala som tiez 😞

radulka88
5. sep 2025
@anonym_autor

@radulka88 Nenasla a zufala som tiez 😞

@anonym_autor úplne vám rozumiem , čisté zúfalstvo.Mudr.Trencansku ste neskúšali? Má dobré hodnotenie aj na nete, len neviem či sa k nej dá vôbec dostať.

alica84
5. nov 2025

@anonym_autor _ mne všeobecná lekárka hneď povedala, že si mám hľadať lekára v súkromnej sfére, nakoľko zazmluvneny lekár má buď veľmi dlhé čakacie termíny, alebo vôbec neberie, nakoľko má plný stav. Ja som teda išla na polikiniku v Mlynskej doline. Dostala som aj rýchlo termín vyšetrenia.
MUDr. Alena Valent - bola veľmi príjemná a po výsledkoch z holtera ma objednala do národného ústavu srdcovo-cievnych porúch. ... Čiže cca 2 mesiace čakanie na termín do štátnej nemocnice, čo po vlastnej osi podľa informácií by trvalo omnoho dlhšie.... . Celkové vyšetrenie v tej poliklinike stojí 90eur.....