Bývanie v Stupave

mariasopiakova
18. dec 2022

Ahojte.najde sa tu nejaka mamička ktora býva pod kopcami v stupave na obuvníckej?ake je byvanie,školky,a co detsky pediater...byva sa dobre?
Rozmyšlame odíst s Dúbravky a je to dilema.

zuzuky
18. dec 2022

@mariasopiakova tak z Dubravky by som neodišla. Stupava ma výhodu blízkosti Karpát ale máš len 1 Billu, skolky preplnené a škola je jedna z najväčších na Slovensku, uz dve nadstavby a potreba novej školy. Lokalita Pod Kopcami je za mňa ďaleko na peši do centra Stupavy a myslím ze ani chodníky poriadne nemajú. Odporúčam pred rozhodnutím si ist pozrieť lokalitu.

mariasopiakova
autor
18. dec 2022

@zuzuky boli sme sa pozriet. Auto by bolo asi nevyhnutne len ta skolka a lekari na zaujimali,lebo vozit ju kvoli tomu do dubravky sa neoplati ak v stupave sa nedostaneme ani ani

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzuky
18. dec 2022

@mariasopiakova do skolky my nezobrali ani jednu dcéru v 3 rokoch ani v 4 rokoch. Má sa postaviť nová skolka ale ta bude až 2024. Pediatri sú dvaja, mali by brat len Stupavcanov.

mariasopiakova
autor
19. dec 2022

@sialenaveronika ako to myslis?

tinkavvv
26. dec 2022

@mariasopiakova byvala som 10 rokov v stupave. Pod kopcami uz je naozaj od ruky aj na prechadzku do parku. Byvala som nedaleko odtial a uz sa mi to zdalo daleko. Dochadzanie do ba tiez zle, zapchy kazdy den.
Skola a skolka brutal. Dcera musela chodit do sukromnej, obcianska vybavenost - potraviny katastrofa. Ale zase priroda v okoli je nadherna, farma nedaleko, lesy, cyklocesty.
Velmi zalezi od sposobu vasho zivota, kde a aku mate pracu.