ahojte potrebujem surne nejaku lacnu zubarku , vypadla mi blomba a potrebujem este vycistit zubny kanalik , a hlavne aby to vyslo vsetko do tych max 100€ . Dakujem
Podla mna ste sa zasekli v dobe nultych rokov. Taketo ceny uz daaaavno nie su, ta vypln mozno, ale len cistenie kanalikov vyjde najlacnejsie cca 250-300€ a tam teda neodporucam setrit, lebo v BA som to absolvovala 2x, za kazdym u ineho doktora v drahej klinike (kde mali zmluvu s poistovnami) a aj tak mi to dobabrali, chodte k niekomu overenemu ak si chcete zachovat zuby a nepozerajte na penazenku. Ak vas viac trapia peniaze ako zuby, tak si to dajte vytrhnut a hotovo.
Podla mna ste sa zasekli v dobe nultych rokov. Taketo ceny uz daaaavno nie su, ta vypln mozno, ale len cistenie kanalikov vyjde najlacnejsie cca 250-300€ a tam teda neodporucam setrit, lebo v BA som to absolvovala 2x, za kazdym u ineho doktora v drahej klinike (kde mali zmluvu s poistovnami) a aj tak mi to dobabrali, chodte k niekomu overenemu ak si chcete zachovat zuby a nepozerajte na penazenku.
Ak vas viac trapia peniaze ako zuby, tak si to dajte vytrhnut a hotovo.