icon

Skúsenosti s novým gynekológom v Rohožníku

26. máj 2025

Ahojte baby, tie co ste chodili k dr. Marekovej do rohoznika od 1.6. Je tam novy doktor, viete niekto co je zac? Nejake skusenosti? Dakujem

evkamotka
26. máj 2025

Ja k nemu chodim v pk, som spokojná

autor
26. máj 2025
@evkamotka

Ja k nemu chodim v pk, som spokojná

@evkamotka dakujem a nevies nahodou ci sa zaobera aj pripadmi ked sa nedari donosit alebo otehotniet? Je fakt taky ze pomoze alebo iba taky bezny gynekolog s OK pristupom ze si spravi svoje a je to vybavene

evkamotka
27. máj 2025

Tento problém nemam. No radim ti sa mu ozvat. On to robi tak, ze si s tebou dohodne prve stretko, kde sa iba porozpravate. On povie ako pracuje, ty mas priestor na otázky. A az ked na konci stretnutia povies, ze chces k nemu chodit, az potom podpises dohodu o zdrav star.

autor
27. máj 2025
@evkamotka

Tento problém nemam. No radim ti sa mu ozvat. On to robi tak, ze si s tebou dohodne prve stretko, kde sa iba porozpravate. On povie ako pracuje, ty mas priestor na otázky. A az ked na konci stretnutia povies, ze chces k nemu chodit, az potom podpises dohodu o zdrav star.

@evkamotka ano rozumiem no budem tma musiet zajst, pretoze ja som sa len vcera dozvedela ze sa vlastne zmenil doktor, mne prisla od mojej doktorky sms ze od 1.juna tam uz miesto nej bude ordinovat on, takze teraz neviem vobec ci vsetkych pacientov si od nej preberie alebo ci sa musim ist zase prehlasovat. Ale dakujem za info 🙂