Sonografia prsníkov v Malackách: Platia sa poplatky?
Ahojte,boli ste teraz na sono prsníkov v MA? Platili ste tiež 30€? Ako je možné že pred 2r pp pôrode som neplatila?to už sa všade platí?
Od 45 rokov je hradena MA kazde dva roky, do 40 rokov len USG (VsZP). Ale mne minuly rok prisla pozvanka kedze sa jednalo o moju prvu MA, zevraj to chodilo kazdej postenkyni ktora nebola v poslednych 3rokoch a neplatila som nic. Mala som v den vysetrenia 26rokov.
Od 45 rokov je hradena MA kazde dva roky, do 40 rokov len USG (VsZP). Ale mne minuly rok prisla pozvanka kedze sa jednalo o moju prvu MA, zevraj to chodilo kazdej postenkyni ktora nebola v poslednych 3rokoch a neplatila som nic. Mala som v den vysetrenia 26rokov.
Odkedy VSZP preplaca USG?
@anonym_fdc0d0 mamografiu už opäť zmenili od 40 rokov. K USG sa neviem vyjadriť, ja si ho platím už 15 rokov
Odkedy VSZP preplaca USG?
@natalka13 pri priznakoch stale USG preplati.
@anonym_fdc0d0 kde pise o indikacii?
@natalka13 a kde len o prevencii?

Si spala posledný rok či ako? Pred dvoma rokmi to ešte bolo hradené zo zdr. poistenia. To už dnes neplati