icon

Sonografia prsníkov v Malackách: Platia sa poplatky?

veraaq
Včera o 15:20

Ahojte,boli ste teraz na sono prsníkov v MA? Platili ste tiež 30€? Ako je možné že pred 2r pp pôrode som neplatila?to už sa všade platí?

anonym_aefb11
Včera o 15:28

Si spala posledný rok či ako? Pred dvoma rokmi to ešte bolo hradené zo zdr. poistenia. To už dnes neplati

anonym_fdc0d0
Včera o 15:37

Od 45 rokov je hradena MA kazde dva roky, do 40 rokov len USG (VsZP). Ale mne minuly rok prisla pozvanka kedze sa jednalo o moju prvu MA, zevraj to chodilo kazdej postenkyni ktora nebola v poslednych 3rokoch a neplatila som nic. Mala som v den vysetrenia 26rokov.

natalka13
Včera o 15:46
@anonym_fdc0d0

Od 45 rokov je hradena MA kazde dva roky, do 40 rokov len USG (VsZP). Ale mne minuly rok prisla pozvanka kedze sa jednalo o moju prvu MA, zevraj to chodilo kazdej postenkyni ktora nebola v poslednych 3rokoch a neplatila som nic. Mala som v den vysetrenia 26rokov.

Odkedy VSZP preplaca USG?

mimimoje
Včera o 15:53
@anonym_fdc0d0

@anonym_fdc0d0 mamografiu už opäť zmenili od 40 rokov. K USG sa neviem vyjadriť, ja si ho platím už 15 rokov

anonym_fdc0d0
Včera o 15:53
@natalka13

Odkedy VSZP preplaca USG?

@natalka13 pri priznakoch stale USG preplati.

natalka13
Včera o 15:57
@anonym_fdc0d0

@natalka13 pri priznakoch stale USG preplati.

@anonym_fdc0d0 kde pise o indikacii?

anonym_fdc0d0
Včera o 16:01
@natalka13

@anonym_fdc0d0 kde pise o indikacii?

@natalka13 a kde len o prevencii?