Suchohrad - bývanie
11. feb 2022
Ahojte žijete niekto v dedine Suchohrad ? Bývame v BA a hľadáme si dom na Záhorí. Našla som za dobrú cenu novostavbu v tejto dedine. Zaujíma ma aki ľudia tam žijú, či aj rodiny s deťmi, no hlavne teda či slušní ľudia, ako to napísať no bieli proste, či sú nejaké konflikty lebo napr kamoška kúpila dom v plaveckom štvrtku a vôbec nie sú spokojní preto by som chcela info od niekoho kto tam býva ďakujem moc moc moc 🙂 take že je tam obchod jednota a kostol aj krčma či škôlka to viem boli sme sa tri krát už pozriet a teda dedina sa nám páči asi najviac na celom Záhorí krásne kľudne prostredie ale teda ľudia ma zaujímajú či sa vám dobre a spokojne býva či ste spokojný 😉🙂 snáď sa nájde niekto 🥰
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@anonym_autor ahoj, dakujem za odpoveď. Vyskusali ste odpodzovace hadov? Pozerala som a napr https://www.deminas.sk/profesionalny-odpudzovac...
Mozno vam to pomoze. Na hady existuju granule, ktoré ich odpudzujú. Zdrzuju sa tam, kde maju rozne skríše, alebo aj hlodavce kde sú- teda idu za potravou. Ze super su aj vonave rastliny ako levandula, rozmarin, pazitka citronova trava, eukalyptus.. to ich tiez vraj odháňa. Ale asi ste uz poskusali hocico.. drzim palce
@corkydudu jasné skúšali sme všetko možné aj nemožné nepomáha žiaľ nič