Ako bezpečne presťahovať 2-ročné dieťa do izby?
Ahojte, prosim poradte co zabezpecit aby si neublizilo? Spi v postielke ale v spalni. Chceme ho presunut do jeho izby a do postele. Lenze z tej postele sam hocikedy odijde. Ja spim velmi tuho a manzel odchadza skoro do prace. Bojim sa ze syn si bude sam v byte uradovat a nieco si spravi...
@thoughtfulweirdo este ze tak
@thoughtfulweirdo ok super 🙃
mame doma co dohanat teda
@amelia89 Nemusíš nič doháňať, náš druhý má tiež úplne iné tempo, v 3 rokoch je asi tam, kde prvá v necelých 2 🙂 každé dieťa je iné, funguje inak, preto nevidím dôvod čudovať sa, že niektoré aj nehľadajú rodičov.
@thoughtfulweirdo ale vsak v poriadku,kazdy vychadza zo svojich skusenosti.
uz sa človek ani nemoze cudovat ked mu pride nieco zvlastne. To ze kazde dieta je ine mi nemusis hovorit to asi kazdy sposobily clovek chape. Ale 99% 2-rocnych deti ked vstane tak rodica hlada,ide za nim do postele, krici na neho, proste chce ho vidiet ale chapem ze existuje 1% ktore nie,v poriadku.
@gelifil my sme nemali dieta aby sme sa obetovali.. vy ano? My sme nas zivot nezmenili skoro vobec, pracujeme zarabame, chodime na dovolenky, do restauracia a kde chceme a vsetko sa to da s dietatom.... preco by som mala mat dieta za ucelom sebatriznenia ze sa budem snazit spat plytko (co ani neviem ci sa da nejak ovplyvnit a naucit) a potom ako mam byt cely den nevyspata, frustrovana nervozna, oslabena imunita, spomalene zmyslove organy a vyplakavat na modrom koniku ze som na konci so silami lebo som poriadne nespala uz 2 roky atd.. nedostatok kvalitneho spanku robi s clovekom hrozne veci.. okrem toho je to aj nebezpecne napriklad pri soferovani a inych veciach..
@gelifil vobec nerozumiem.. to chces povedat ze nemilujem svoje dieta lebo sa chcem v noci vyspat? A inak si v poriadku?
@gelifil ty kludne daj svoj majetok aj cudzim ale nerozumiem vobec co ma nazor nejakej riaditelky o tom ze si niekto spravil dieta aby mu nechal dedictvo s touto temou.. o tom ze dieta sa musi raz naucit aj samo spat vo svoje izbe hlavne ked do domacnosti pride dalsie babatko..
Autorka, tu nikdy nevyhovies vsetkym. V jednej diskusii ti vsetky mamicky napisu, ako ich deti uz rocne spali same v izbicke a v inej sa kazdy dusuje, ze dvojrocne este nema co spat samo.

@gelifil Nie, sporáku sa boji aj v 6 😁