Ako pripraviť dieťa na jasle Kvetinka?
Zdravím,
je tu niekto koho dieťa navštevuje tieto jasle?
Od septembra tam nastupuje syn (v septembri bude mať 2 roky). Vzhľadom na to že doma máme úplne iný režim než oni v jasliach, chcela by som ho na to začať pripravovať nech nemá šok zo dňa na deň.
Viete mi niekto povedať čo cca tam deti papaju?
My mame skolku a ten areal je pristupny aj detom po obede.Take nieco nemate???ist s nim tam a hovorit mu,tu sa budes hrat s detickami.Alebo ist na prechadzku okolo a opet povedat tu sa budes hrat s detickami,spinkat,papat.
Ja som maleho zobrala aj v ten den ked som ho prihlasovala do skolky,zostal sa sam hrat v triede s p.ucitelkou a ja isla riesit papiere s p.riaditelkou.Tiez som sa bala,ze tam nevydrzi ale maly sa hral a hral a hral,ani som mu nechybala.My ideme od noveho roku do skolky.
Aký iný režim máš s tak malým dieťaťom?
Aký iný režim máš s tak malým dieťaťom?
@anonym_44a276
@januska12323
Vidite niekde otazku ohľadom režimu? Pytala som sa čo tam deti jedia... a neviem na jaku onú sa mi tu vyjadrujete keď nemáte k tomu čo povedať.. googliť si viem aj sama
@anonym_44a276
@januska12323
Vidite niekde otazku ohľadom režimu? Pytala som sa čo tam deti jedia... a neviem na jaku onú sa mi tu vyjadrujete keď nemáte k tomu čo povedať.. googliť si viem aj sama
@andie2810 citujem" vzhľadom na to že doma máme úplne iný režim než oni v jasliach, chcela by som ho na to začať pripravovať nech nemá šok zo dňa na deň."
Pozri si jedálny lístok.
@anonym_44a276 a to je podľa vas otazka?
@andie2810 vieš aké jedlo sa pripravuje v jasliach? To je to čo jedia deti aj doma. Kaše, nátierky, ovocie, jogurty, mäso, zemiaková kaša alebo cestoviny. Vždy sa strava pripravuje aj podľa intolerancií dieťaťa, či aj tu máš pocit že oni fungujú inak ako ty doma?
@andie2810 vieš aké jedlo sa pripravuje v jasliach? To je to čo jedia deti aj doma. Kaše, nátierky, ovocie, jogurty, mäso, zemiaková kaša alebo cestoviny. Vždy sa strava pripravuje aj podľa intolerancií dieťaťa, či aj tu máš pocit že oni fungujú inak ako ty doma?
@anonym_44a276 pane bože ty musiš mať strašne nudny život.. komentovať niečo čo sa ťa netyka.. nasrali ťa deti? Alebo niekto v praci a ty si teraz musiš honiť ego na modrom koňovi? Buď taká láskavá a skús si nájsť inú tému,, resp. si vytvor vlastnú kde budeš môcť ventilovať svoje emočné problémy
@anonym_44a276 pane bože ty musiš mať strašne nudny život.. komentovať niečo čo sa ťa netyka.. nasrali ťa deti? Alebo niekto v praci a ty si teraz musiš honiť ego na modrom koňovi? Buď taká láskavá a skús si nájsť inú tému,, resp. si vytvor vlastnú kde budeš môcť ventilovať svoje emočné problémy
@andie2810 Môžem sa aj ja pripojiť? Zavolaj prosím pani majiteľke a spýtaj sa, to bude rýchlejšie asi. Alebo jej napíš na email. Všetky otázky ti určite odpovie.
@andie2810 Môžem sa aj ja pripojiť? Zavolaj prosím pani majiteľke a spýtaj sa, to bude rýchlejšie asi. Alebo jej napíš na email. Všetky otázky ti určite odpovie.
@billy_jean to áno, mala som to urobiť takto alebo počkať na stretnutie v auguste... vidím že konik sa nezmenil a je tu čoraz viac žien ktoré sa montujú do toho čo nemusia... moja chyba
@billy_jean to áno, mala som to urobiť takto alebo počkať na stretnutie v auguste... vidím že konik sa nezmenil a je tu čoraz viac žien ktoré sa montujú do toho čo nemusia... moja chyba
@andie2810 podľa mňa by ti mali vedieť odpovedať aj teraz. Sú to súkromné jasle, čiže ten prístup by mal byť iný a mali by mať záujem podávať informácie vopred 🙂.
@andie2810 no zato tvoj výbuch je absolútne v poriadku teda
@andie2810 no zato tvoj výbuch je absolútne v poriadku teda
@jvasenka aky vybuch prosim ťa? Hneď v prvej vete som položila otázku či je tu niekto, koho dieťa navštevuje tieto jasle... nie nenavštevuje? Tak sa nevyjadrujem... každy normalny človek by to tym pádom ignoroval... ale niektoré ženy majú pocit že sa musia vyjadrovať ku všetkému... a ešte týmto štýlom akoby som ja bola hlúpa že čo vlastne chcem... ale chápem, ľudia sa tak nudia že potrebujú ísť tému po téme a písať čokoľvek kdekoľvek aj keď si ich to absolútne netýka....
@jvasenka aky vybuch prosim ťa? Hneď v prvej vete som položila otázku či je tu niekto, koho dieťa navštevuje tieto jasle... nie nenavštevuje? Tak sa nevyjadrujem... každy normalny človek by to tym pádom ignoroval... ale niektoré ženy majú pocit že sa musia vyjadrovať ku všetkému... a ešte týmto štýlom akoby som ja bola hlúpa že čo vlastne chcem... ale chápem, ľudia sa tak nudia že potrebujú ísť tému po téme a písať čokoľvek kdekoľvek aj keď si ich to absolútne netýka....
@andie2810 áno a vieme všetci že to tak je. mne sa to tiež toľko krát stalo a ešte oveľa hlúpejšie a utocnejsie komentáre ako dali tebe. proste to preskoc naco sa dávaš na ich úroveň nerozumiem tomu

A aký máte iný režim? Ráno nevstane, nepapá, nejde sa hrať alebo na prechádzku, nemá popri tom desiatu a po obede si nejde pospať? A potom zase niekde von na vzduch na preliezku? Aký očakávaš iný režim? Pozerala som si všetky ich aktivity, v čom sú iné od vášho bežného režimu dňa? https://www.kvetinkapp.sk/?page_id=36