Ako zvládnuť akčné deti bez obáv?
Mamičky prosím poraďte mne prvorodičke. Mám akčné 2.5 ročne dievčatko. Ako zvladate keď si spraví dieťatko modrinu alebo sa buchne. Mne je to tak veľmi ľúto zachvilu má odvezú na ARO z toho že má bobko.
@biba_18 pekny den ti prajem :D
Vôbec neriešim, kým netečie krv. A keď aj tečie a netreba šiť, tiež už veľmi neriešim. Mám dvoch akčných chlapcov s rozdielom dva roky. So mnou už pohne máločo. Vždy pozriem, či ma všetky zuby, či netečie krv. Opráši sa a fungujeme ďalej.
Život ma zocelil 😀
Daj si varene vino.
@seliad u nás na dennom poriadku takmer aby som nepreháňala. Malý je živé striebro chodiť vie to je jasné no odvšadiaľ skáče, všade lezie, väčšinou len behá pomalý krok u nás nehrozí a všetko skúša. Takže nohy sama modrina a na hlave každú chvíľu nejaký šrám. Myslím nič výnimočné pri deťoch v tomto veku. Netreba si zo všetkého robiť zbytočne stres. Deti rastú s úrazmi. Tak to bolo a tak to aj je.

Ja mam akcnych chlapcov na ktorych som sama 😂😂 najprv som tiez z toho bola na prasky ked sa furt niekde otlkali alebo mlatili, ale teraz viem ze ked je vsade hluk, pady, modriny a chaos tak je dobre - spozorniem az ked je ticho, to mi je jasne ze sa niekto zasekol vo wc alebo oblepil steny alobalom 😂
Spomen si na svoje detstvo, ja som stale bola oskreta a spinava od blata a zijem bez ujmy na zdravi, som si ista ze aj ty a kazdy druhy dospely 😉