icon

5-ročný syn prestal v škôlke cikať

19. jún 2025

Ahojte mám syna bude mať 5 v júli , má nks a možné adhd , v škôlke doteraz neboli problémy má aj asistentku ,ale týždeň to trvá a v škôlke proste prestal cikat ,sám nejde predtým chodil sám bezproblémov,doma normálne chodí cikat sám bez vyzvania , a nepocikava sa . V škôlke sa tento týždeň pocikaval asistentka s ním chodila na wc a tam odmietal cikat povedal že to nejde a hodil sa o zem . Nakoniec sa pocikal do gatí . Od pondelka sa mi ale sťažoval že v škôlke je zle že mu robí jeden chlapček zle ,čo nakoniec bola pravda rozprávala som sa s učiteľkou tak neviem či to môže byt spojené s tým ,čo teda robiť ako to riešiť ,ďakujem za rady

mogaa
19. jún 2025

no má tam predsa asistentku.....treba sa porozprávať s ňou aby dohliadla aby mu dotyčný chlapček nerobil zle.....

autor
19. jún 2025
@mogaa

no má tam predsa asistentku.....treba sa porozprávať s ňou aby dohliadla aby mu dotyčný chlapček nerobil zle.....

@mogaa to ona robí ,žiaľ ten chlapček neposlucha skôr mi ide o to cikanie ako riešiť to aby cikal v škôlke normálne

mogaa
19. jún 2025

to je psychický blok....veľa detí ak nastúpi do škôlky a sú odplienkované sa zo začiatku pocikávajú....toto je obdobné....nechce tam byť, necíti sa tam v pohode, tak sa pociká....ak to bude trvať dlhšie, riešiť s psychologičkou...pobyt v škôlke mu čo najviac spríjemniť...sú ľudia a aj dospelí , čo v cudzom prostredí nejdú na veľkú potrebu, toto je rovnaké....

autor
19. jún 2025
@mogaa

to je psychický blok....veľa detí ak nastúpi do škôlky a sú odplienkované sa zo začiatku pocikávajú....toto je obdobné....nechce tam byť, necíti sa tam v pohode, tak sa pociká....ak to bude trvať dlhšie, riešiť s psychologičkou...pobyt v škôlke mu čo najviac spríjemniť...sú ľudia a aj dospelí , čo v cudzom prostredí nejdú na veľkú potrebu, toto je rovnaké....

@mogaa ale veď on tam chodí od septembra a problém je len teraz