Aké kostýmy sú vhodné pre trojročné deti na karneval?
Mamky 3 ročných deti. Aký kostým ste urobili dieťatku? Skôr v takomto veku ste kúpili alebo doma vytvorili? ĎAKUJEEM🙂
moje dieťa bolo kreatívne od mala, nechcelo kupované kostýmy, aj keď čím bolo staršie tak tým menej ho to bavilo, lebo vyhrávali kupované alebo požičané kostýmy, celé zle ...
Mame skupinu karnevalove masky,su tam aj navody.
Chod do pepca, kupis za 6€. Moja bude motylik, tam som aj kupovala. Sukna, kridla,celenka a palicka s motylom. Dieta stastne, mama stastna 😁
Ja som v tomto veku sla podla toho co bolo doma. Syn mal hrackarsku hasicsku prilbu s vysielackou, dala som mu cervene tricko a bol hasic. Druhy rok som mu dala gate z takeho hrubeho platna, opasok s naradim, hrackarsku prilbu a bol stavitel. Jeho spouziak dostal modre teplaky, biele triko a lekarsky kufrik a bol za doktora. Zas krpci tie masky este neprezivaju tak, to zacne neskor.
Pre nasho 1,5 rocneho sme na prvy karneval (taky nas rodinny - tradicia) robili velmi jednoduche - na bielu ciapku prisijes chumaciky takej tej “oblacikovej” vankusovej vyplne, vystrihnes z papiera kvapky a nalepis na to, bude oblacik. Nas mal k tomu obleceny modry overal s oblacikmi, preto mi vlastne napadla aj tato maska. Este mal na chrbte aj slniecko vyrobene z kartonu. Podobnych jednoduchym masiek je mnozstvo, staci sa inspirovat na internete, naco by si kupovala…doma mas tolko veci
@anonym_autor dcerky v tomto veku ficali na Frozen,obe su blondinky takze Elza bola jasny vyber😃 saty museli byt totozne ako v rozpravke,cize som kupovala.k tomu som zapletala dlhy cop,mladsia brala do skolky aj plysoveho Olafa 😃 teraz mali v skole karneval,starsia 7 rocna bola mexicka kostra Los muertos(v hre bola este Vaiana),saty s kostrou som objednala z HM vypredaja,tvar som malovala podla predlohy a dokupila kvetinovu celenku.dcera spokojna

kostymy zasadne kupujem nemam cas ani mozgove bunky na hand made