Aké máte skúsenosti s vašimi škôlkami?
čaute maminy ktoré máte doma školkárov neviem prečo mám niekedy taký pocit ako by som bola duch hlavne ked majú deti niekam isť nikto mi nič neoznámi ale ked potrebuju zaplatiť školné tak aj týžden dopredu sa vedia ozývať.Moj synček často býva chorý od kedy tam chodí skoro každý týždeň ležíme doma a teraz je to tu zase ráno som volala do školky a pni učitelka sa ma vypytovala ako keby som sa o malého zle starala alebo čo.Také otázky typu: ako to že ste znovu chorý? ,chodte na alergologiu! ,neobliekate malého zle ?už neviem čo mám robiť Neviem ako to mám brať može to byť tím že som mladá a mám dve deti ?Deti berú všeličo na obranu imunity....dávam im ovocie každý deň dokonca mi spapaju aj surovú mrkvičku.Hlavne že ked prídem po malého má cudzie ponožky pritom máme všetko podpísané,naopak tričko sopel až na brade zistila som že ostané maminy sa nesťažujú je toto vobec možné že by ignorovali len moje dieťa?
@kokorunecka Tak isto veľký LIKE 😵

@mawka Úplne s Tebou súhlasím a to vo všetkom!!!! 😵 😵 😵
Veľký,veľký LIKE 😵 snažíme sa o deti starať čo najlepšie ale aj ja to niekedy preháňam... aj mňa minule môj ocino upozornil, že nech nechám deti dýchať a nech sa učia samostatnosti... malý spadol a to poriadnu a môj ocino.. nechoď tam, nechaj ho nech sa naučí vstať aj sám... život je ťažký... a nikto sa s nami a s našimi deťmi maznať nebude... ja osobne nezvládam niekedy svoje dve deti... nie to ešte vyše 20!!!! 😵