Aké pitie ponúkajú škôlky vašim deťom?
Dobrý deň zaujma akú vodu im ponúka vaša škôlka čistá zo sirupom čaj iné?
Naši majú čistú vodu a detské nesladené čaje nonstop k dispozícii, k jedlu niekedy dostanú mlieko alebo džús.
@anonym_autor mimo jedálne? V triedach majú čaj a čapujú si čistú vodu.
Deti majú na pitný režim detský nesladený čaj + vodu.. Žiaden sirup.. Inak k jedlu dávam aj mlieko (čisté, bielu kávu, kakaové..), školský džús 100%v krabičke (v rámci školského ovocia) ,.. Ale vždy majú k dispozícii ten nesladený čaj +vodu
V triede čistá voda, sirupová voda, džúd alebo čaj majú na výber
K raňajkám v jedálni čaj, mlieko, kakao, biela káva.
K obedu voda
K olovrantu čaj, mlieko
Čistú vodu alebo čaj obe sú k dispozícii.
K jedlu mlieko, čaj.
V triede majú k dispozícii v zime v teplý čaj a inak vodu.Je to v tej veľkej termoske s kohútikom a berú si buď sami (staršie deti)alebo tým najmenším dávajú učiteľky.
K jedlu majú rôzne, čaj, bielu kávu,kakao,mlieko,sirupovu vodu
@anonym_autor v našej čistá voda, nesladeny čaj, v jedálni pravidelne aj mlieko (občas kakao), sem-tam dostanu 100% džús
@anonym_autor ja som skor zaskocena tym co varia z polotovarov. Palacinkove cesto kupovane vo flasiach a mnoho dalsich…
@anonym_autor Piju cistu vodu. Sirupova im je vyliata ( upozornovali na to na rodicovskom). V jedalni maju rozne, nikdy vsak sirupovu vodu.
Vramci stolovania dostanu caj, inak v triede na pitny rezim aj do flasiek na von len cista voda.
V triede maju cistu vodu. V jedalni k jedlam na striedacku vodu, caj (napr s medom a citronom), mlieko, kakao, vodu s ovocnou stavou. Sirup nie.
V jedálni ponúkame deťom čaje (bylinkové, občas ovocné, nesladené) alebo mlieko (kakao, bielu kávu) - pri desiatovaní si môžu vybrať. K obedu býva čistá alebo citrónová voda, občas sirupová bylinná (medovková je výborná). K olovrantu mávajú čaj. V triede sa môžu napiť vody.
@anonym_autor počas obedu olovrantu majú čaj , tie bielu detskú kávu , ochutené mlieka a podobne .
Tým že moja to nepije som jej v jedálni a učiteľský vybavila aby jej dali kľudne na stôl čaj alebo mlieko ochutené ale nech jej dajú do druhého pohára vodu čistu.
Po mimo jedla majú len čistú vodu
@anonym_autor u nas mlieko, ciste, kakaove, biela kava. Caj, ovocny, detsky cierny, bylinkovy. Voda cista, s citronom, bylinkami. Aa stava zo 100% koncentratu. To co splna normy a nikdy to nie je prehnane sladke. Hlavne tie koncentraty. Myslime, ze deti maju dost cukru z inych zdrojov. Aj ked je v normalne napr.kilo cukru, nikdy ho nedame cele. Radsej ho potom dame napr.ked robime paradajkovu polievku, lebo tam je norma zla
@anonym_autor netuším :D

@anonym_autor myslíš mimo stolovania? Majú vlastné fľaše a dopĺňajú im čistú vodu. Nejaké nové nariadenie, minulý rok nemali svoje fľaše.
Počas jedenia majú rôzne, raz mlieko, čaj, vodu s citrónom, mätou, potom sirupovu, k dispozícii majú aj čistú vodu.