Aké rozmery obliečok sú vhodné do škôlky?
Maminy aké rozmery obliečok mám kúpiť do škôlky? Sú všade rovnaké? Či ešte skoro to riešiť? 🤣
ja som kupovala do detskej postieľky, akurát vankúšová obliečka bola trochu veľká
Vzdg dme mali do detskej postieľky...
My nevieme aké vankúšiky a periny majú vo vašej škôlke. Veď sa priamo tam opýtaj aké rozmery treba
kupovat obliecky do skolky? prosim? a ako citam reakcie, to je akoze bezne? sa pytam, pretoze ja som sa s tym teda nikdy nestretla, aby rodicia toto kupovali...
kupovat obliecky do skolky? prosim? a ako citam reakcie, to je akoze bezne? sa pytam, pretoze ja som sa s tym teda nikdy nestretla, aby rodicia toto kupovali...
@kaktusik007 áno, vždy, aj mne mama aj ja 16rocnej a teraz malým. Aj vankúše a paplón, nie len obliečky
@kaktusik007 tiež to počujem prvý krát. My akurát prispievame na práčovňu.
Počkaj či vôbec musíš kupovať, nie všade chcú všetko.
@kaktusik007 áno čo ja poznám škôlky tak všade majú deti vlastné obliečky, pravidelne sme ich brali domov oprať
Počkaj, aké prídu pokyny zo škôlky, väčšinou posledný týždeň pred začiatkom napíšu mail,alebo na nejakej spoločnej stránke na sociálnej sieti to má škôlka uvedené. Lebo niekde sa nemusí nosiť vôbec nič a inde úplne všetko od mydla po posteľné obliečky.
@kaktusik007 áno,sú také škôlky,kde rodičia nosia posteľné obliečky, uteráky,hygienické potreby,a podobne,no ja som sa s tým tiež osobne nestretla,ani do jaslí,ani teraz do škôlky sme nic nenosili.(Okrem teda náhraneho oblečenia, papučiek a pohára pre deti)
@anonym_autor my to nemusime mat,skolky maji vacsinou vsetko svoje,aj uteraciky
Možno ich ani nebudeš potrebovať.
Moje deti chodili do rôznych škôlok, ja učím v ďalšej a obliečky, aj plachty máme 'erárne'. Akurát som deťom nosila nepremokavú podložku, keď mali 2,5-3 roky.
@kaktusik007 áno, vždy, aj mne mama aj ja 16rocnej a teraz malým. Aj vankúše a paplón, nie len obliečky
@kavasmliekom pracujem v škôlke 15 rokov (prešla som ich niekoľko) ale nikde si rodičia obliečky nekupovali. To si ich aj perú? Lebo to by bol teda problém aj z hygienického hľadiska 😏
@kavasmliekom pracujem v škôlke 15 rokov (prešla som ich niekoľko) ale nikde si rodičia obliečky nekupovali. To si ich aj perú? Lebo to by bol teda problém aj z hygienického hľadiska 😏
@maya_hi samozrejme. Berieme domov, periem každý víkend. V pondelok ráno prinesiem.
@maya_hi v našej škôlke nie ale keď bol brat malý tak ich škôlka to mala tak že raz do týždňa jeden z rodičov pral všetkým 🤦🏻
@maya_hi moje deti chodili do troch školská vsade sme obliecky prali doma...v dvoch sme museli mat vlastne a v jednej sme prali erarne
Ja som najprv ostala odstavená že prečo tu riešime veľkosti obličiek 😂😂😂.

Nie, nie su vsade rovnake. Pockaj kym vam daju instrukcie