icon

Ako obliecť dieťa prvý deň do škôlky?

dracica9
20. aug 2022

Ako obliecť dieta prvýkrát do škôlky?

lenka7477
20. aug 2022

kraťasky , tričko , mikina , legíny , suknička, šatočky - hlavne pohodlne

pribinak
20. aug 2022

Nič nacancane a komplikovane. Hlavne pohodlne. Aby sa vedelo vyzliecť a obliecť keď pôjde na wc či von

veronika3110
20. aug 2022

@dracica9 pohodlne... deti sa váľajú, hrajú na koberci, alebo ak bude pekne určite pôjde na šmýkačky alebo do piesku..
v škôlke máme mamky, ktoré oblečú dievčatká ako na bál... sú síce nádherné, ale vonku stoja pri nás a hovoria, že nemôžu si ísť pobehať, lebo mamka bude kričať, ak roztrhám silonky, nové topánočky atd atd.. :D
ale ak ti takéto nehody nebudú vadiť, tak suknička, alebo nejaká košeľa pre fešáka je fajn.. 🙂

belllinka
20. aug 2022

@veronika3110 presne, nechapala som silonky, lodicky, tutu suknicky… iba im to zavadzalo na smyklavke, v piesku, vsade. Hlavne, ze princeznicka

belllinka
20. aug 2022

@dracica9 leginy, teplaky, tricko, mikina, tenisky, podla pocasia

veronika3110
20. aug 2022

@belllinka u nás to deťom nevadilo :D chceli sa jašiť, nepozerali na oblečenie.. :D len tie mamky potom.. ale tak bohužiaľ.. len škoda, že potom dieťa dostalo krik

evkamotka
20. aug 2022

To nie je prvy d n v skole. Je to škôlka. Takze ako bezny den. Teplaky, tricko. Pojdu na ihrisko, v triede na zemi. Sam jest tri rozne jedla. Nech je pohodlne a nech ti toho oblecka nie je luto ak si ho okyda paradajkovou co sa zle perie alebo zatrhne na ihrisku

andrejka1974
20. aug 2022

Podľa počasia ak je teplo kraťasy tričko alebo suknička chladnejšie tepláčiky budú aj tak vonku a hneď sa ufulaju

henka123123
20. aug 2022

Ja dam kratase tricko ponozky tenisky a vezmem mu papuce..ked bude chladno teplaky mikina

nikpa
20. aug 2022

@dracica9 ako hociktorý iný deň 🤷 nie je to prvý školský deň...

rakywanda
20. aug 2022

Šaty pre maláčku sú moja nočná mora. Nedokážu si ich poriadne nadvihnuť, potom si to ocikaju, okakaju, náhradné veci žiadne...
Či prvý, desiaty alebo stý deň, hlavne pohodlno a aby si to dieťa dokázalo samé vyzliecť a obliecť, resp. s minimálnou pomocou dospelého.

bavlnka92
21. aug 2022

čisto a pohodlne.

dracica9
autor
21. aug 2022

Ďakujem

slavomira236
22. aug 2022

@belllinka moja nosí len šaty a sukne a nestojí aké behá normálne s ostatnými nič jej pri vystrájali nezavadzia o a na seba nedá ani kraťasy sukňa šaty musia byt

belllinka
23. aug 2022

@slavomira236 prepac, ale sukna a saty nie su zrovna vhodne na sportovanie, zachyti sa jej to na smyklavke, pristupi, ked ide na preliezky hore, zamota do kolesa na bicykli… fakt prakticke 🙂

slavomira236
23. aug 2022

@belllinka pre moju dcerku hej nohavice nenosí vôbec

belllinka
23. aug 2022

@slavomira236 myslis tuto dcerku v teplakoch? 🙂

fiafia
23. aug 2022

@dracica9 moja dcéra nosí len sukne a šaty. Nepadá preto, ani si nestúpa po nich a nenosí ich dotrhane domov 🤔 nohavice, tepláky odmieta a ja sa s ňou každý deň hádať nebudem ☺️ vie sa však obliecť sama

didi2102
23. aug 2022

@dracica9 môj bol dnes prvý deň, mal tepláky tričko mikinu botasky a šiltovku 😄🤭 deti boli oblečené rôzne, chalani rovnako , dievčatá mali niektoré šaty/sukňu ale to už tie väčšie a botasky legíny, syn chodí do súkromnej preto už teraz nastupujú na kratšie aby sa.adaptovali

acsa
23. aug 2022

@dracica9 urcite nieco pohodlné.Moja princezna si hned prvy den roztrhala leginy a rozbila koleno 🤦🏼‍♀️

darius_a
23. aug 2022

Ako?
Prakticky (samoobslužné) čisto pohodlne a primerane počasiu.
Tak ako zvyšok roka.

acsa
24. aug 2022

@fiafia moja vzdy hovori ze ked si da suknu a kabat, tak bude vyzerat ako DILINO, neviem odkial to nabrala🤦🏼‍♀️