Ako obliecť dieťa prvý deň do škôlky?
Ako obliecť dieta prvýkrát do škôlky?
Nič nacancane a komplikovane. Hlavne pohodlne. Aby sa vedelo vyzliecť a obliecť keď pôjde na wc či von
@dracica9 pohodlne... deti sa váľajú, hrajú na koberci, alebo ak bude pekne určite pôjde na šmýkačky alebo do piesku..
v škôlke máme mamky, ktoré oblečú dievčatká ako na bál... sú síce nádherné, ale vonku stoja pri nás a hovoria, že nemôžu si ísť pobehať, lebo mamka bude kričať, ak roztrhám silonky, nové topánočky atd atd.. :D
ale ak ti takéto nehody nebudú vadiť, tak suknička, alebo nejaká košeľa pre fešáka je fajn.. 🙂
@veronika3110 presne, nechapala som silonky, lodicky, tutu suknicky… iba im to zavadzalo na smyklavke, v piesku, vsade. Hlavne, ze princeznicka
@belllinka u nás to deťom nevadilo :D chceli sa jašiť, nepozerali na oblečenie.. :D len tie mamky potom.. ale tak bohužiaľ.. len škoda, že potom dieťa dostalo krik
To nie je prvy d n v skole. Je to škôlka. Takze ako bezny den. Teplaky, tricko. Pojdu na ihrisko, v triede na zemi. Sam jest tri rozne jedla. Nech je pohodlne a nech ti toho oblecka nie je luto ak si ho okyda paradajkovou co sa zle perie alebo zatrhne na ihrisku
Podľa počasia ak je teplo kraťasy tričko alebo suknička chladnejšie tepláčiky budú aj tak vonku a hneď sa ufulaju
Ja dam kratase tricko ponozky tenisky a vezmem mu papuce..ked bude chladno teplaky mikina
Šaty pre maláčku sú moja nočná mora. Nedokážu si ich poriadne nadvihnuť, potom si to ocikaju, okakaju, náhradné veci žiadne...
Či prvý, desiaty alebo stý deň, hlavne pohodlno a aby si to dieťa dokázalo samé vyzliecť a obliecť, resp. s minimálnou pomocou dospelého.
čisto a pohodlne.
Ďakujem
@belllinka moja nosí len šaty a sukne a nestojí aké behá normálne s ostatnými nič jej pri vystrájali nezavadzia o a na seba nedá ani kraťasy sukňa šaty musia byt
@slavomira236 prepac, ale sukna a saty nie su zrovna vhodne na sportovanie, zachyti sa jej to na smyklavke, pristupi, ked ide na preliezky hore, zamota do kolesa na bicykli… fakt prakticke 🙂
@belllinka pre moju dcerku hej nohavice nenosí vôbec
@slavomira236 myslis tuto dcerku v teplakoch? 🙂
Ako?
Prakticky (samoobslužné) čisto pohodlne a primerane počasiu.
Tak ako zvyšok roka.

kraťasky , tričko , mikina , legíny , suknička, šatočky - hlavne pohodlne