icon

Ako označiť detské veci do škôlky?

20. aug 2025

Mamky prosim vas co objednat, ako oznacit
Dieta nechce mat stitky na obleceni cize nalepovacie nalepky ked sa zacnu odlepovat asi nic koc bude to dieta skriet
Nazehlovacky, peciatky ok ale keby som chcela potom nejake veci predat ved to oen tak nedam dole ani nevyperiem
Ani obycajnym perom ma oblecenie to nevyperiem
A co teraz? Vysivat meno sa mi fakt nechce , poradte
Som sama na dietatko a neviem nemam sa ani koho opytat, v skolke nikoho nepozname kedze sme sa prestahovali daleko a nepozname tu este nikoho, rodicovske zdruzenie este nebolo

Strana
z2
patka06
20. aug 2025

Máte v škôlke povinné označiť veci?
Naj je je fixka na textil
Ver mi, že veci nosené do škôlky už nebudú vhodné na predaj

jesenzima
20. aug 2025

@anonym_autor normálne perom z vnútra napíšem, nevyperie sa to ... Žiadne drahé nálepky, pečiatky a iné veci netreba ....
Ešte doplním, skolkarske veci nepredáš, budú špinavé a deravé ...

domka222
20. aug 2025

Fixkou píšem na štítky. No neviem, nové tepláky za chvíľu deravé na kolenách, tričká špinavé od fixiek, lepidla,farieb. To,čo chceš predávať ani do škôlky nedávaj.

saxana000
20. aug 2025

Nazehlovacky z etiketka.sk
Bundy mikiny topanky a papucky mala vzdy podpisane.poznacila som len pyzamka na ostatne som nervy nemala.kazde tricko kazde leginy..no by som sa oježišila pri tom.nikdy neprisla zo skolku v cudzom obleceni ani hola.vyzliekaju sa na stolickach kde si spravia svoju kopku a ked sa nahodou stalo ze deti prisli domov v cudzom lebo mali dvaja modru mikinilu alebo hnede teplaky v rovnaky den tak to rodicia odovzdali pani ucitelke a vzdy si to naslo majitela.

simona92101
20. aug 2025

@anonym_autor ja objednavam cez Shein nalepky,drzia dlho,aj susicku preziju.nic neskrie,vydrzia aj v topankach.za par korun vela muziky a ked uz vidim ze sa idu odlepit,tak strhnem a dam novu🤷‍♀️

rachel36a
20. aug 2025

Nálepku putyname, nepodliehajú sa, nič neskriw, a daju sa časom strhnit

autor
20. aug 2025
@patka06

Máte v škôlke povinné označiť veci?
Naj je je fixka na textil
Ver mi, že veci nosené do škôlky už nebudú vhodné na predaj

@patka06 ano mame povinne vsetci veci oznacit menom, mame to v pokynoch pre rodicov
No mozno aj ano ved pozeram bazare a same baliky pre dievcata do skoly veci

autor
20. aug 2025
@jesenzima

@anonym_autor normálne perom z vnútra napíšem, nevyperie sa to ... Žiadne drahé nálepky, pečiatky a iné veci netreba ....
Ešte doplním, skolkarske veci nepredáš, budú špinavé a deravé ...

@jesenzima kde zvnutra? Stitky na obleceni nemame to nema dieta rado

autor
20. aug 2025
@domka222

Fixkou píšem na štítky. No neviem, nové tepláky za chvíľu deravé na kolenách, tričká špinavé od fixiek, lepidla,farieb. To,čo chceš predávať ani do škôlky nedávaj.

@domka222 nemame stitky
Prve jedine dieta v skolke neviem ako to v skolke chodi

autor
20. aug 2025
@simona92101

@anonym_autor ja objednavam cez Shein nalepky,drzia dlho,aj susicku preziju.nic neskrie,vydrzia aj v topankach.za par korun vela muziky a ked uz vidim ze sa idu odlepit,tak strhnem a dam novu🤷‍♀️

@simona92101 nalepky ci nazehlovacky? Neobjednavam z tych stranok

autor
20. aug 2025
@rachel36a

Nálepku putyname, nepodliehajú sa, nič neskriw, a daju sa časom strhnit

@rachel36a dakujem

simona92101
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nalepky.uz som za tie roky objednala z roznych znamych aj neznamych znaciek a tieto sa mi najviac osvedcili

patka06
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v škole sa veci skôr zachovajú a sú aj na predaj
škôlkárske väčšinou neprežijú ani jedno dieťa a je úplne jedno či značkové alebo z Pepca

autor
20. aug 2025
@patka06

@anonym_autor v škole sa veci skôr zachovajú a sú aj na predaj
škôlkárske väčšinou neprežijú ani jedno dieťa a je úplne jedno či značkové alebo z Pepca

@patka06 tak neviem dakujem za info uvidim ake bude chodit moje dieta zo skolky

autor
20. aug 2025
@simona92101

@anonym_autor nalepky.uz som za tie roky objednala z roznych znamych aj neznamych znaciek a tieto sa mi najviac osvedcili

@simona92101 dakujem
Neobjednavam a nepodporujem tento obchod

simona92101
20. aug 2025
@anonym_autor

@simona92101 dakujem
Neobjednavam a nepodporujem tento obchod

@anonym_autor jasne v pohode.ja jedine co objednavam je toto cez kamosku.lebo tiez ich vychvalovala.
Btw,v skolke sa vacsinou nicia leginy/teplaky,kedze v tom sa valaju/hraju cele dni.ostatne veci su v pohode pouzitelne a na predaj,pokial teda dieta nenici extremne

autor
20. aug 2025
@simona92101

@anonym_autor jasne v pohode.ja jedine co objednavam je toto cez kamosku.lebo tiez ich vychvalovala.
Btw,v skolke sa vacsinou nicia leginy/teplaky,kedze v tom sa valaju/hraju cele dni.ostatne veci su v pohode pouzitelne a na predaj,pokial teda dieta nenici extremne

@simona92101 uvidim. Este to prejdem vsetky ponuky

x_mery_x
20. aug 2025

Ja pisem perom, ale len na papuce a pyzamk, ostatne ma.na sebe alebo v skrynke, tak neriesim aj kebyze sa strati aj tak nosi len take domace veci. A na kefku a pohar lepim papier s lepiacou. :D

aja143
20. aug 2025

@anonym_autor už tretí rok objednávam nálepky z www.putmyname.sk. Držia 👍. A keď treba, dajú sa bez problémov odlepiť.

anonym_4db147
20. aug 2025

@anonym_autor Však ja som už pred 20 rokmi centro fixkou a držalo naveky 🤣

adonish
21. aug 2025

@anonym_autor objednavam nalepky z putmyname.sk - vydrzia práčku, susicku. Niektore veci ma mladsia po staršej a teda este su tam menovky starsej 😂😂😂😂

kris_tin257
21. aug 2025

Nikdy ani v jednej škôlke som nič neoznačovala a nič sa nám nestratilo. Neviem si predstaviť označiť celý šatník syna aj dcéry, väčšinu veci potom predávam aj tak ďalej tak nechcem to mať zbytočne poškodené od lepiek či fixiek 🤷

autor
21. aug 2025
@adonish

@anonym_autor objednavam nalepky z putmyname.sk - vydrzia práčku, susicku. Niektore veci ma mladsia po staršej a teda este su tam menovky starsej 😂😂😂😂

@adonish len ja ak bude nieco chcem predat

autor
21. aug 2025
@kris_tin257

Nikdy ani v jednej škôlke som nič neoznačovala a nič sa nám nestratilo. Neviem si predstaviť označiť celý šatník syna aj dcéry, väčšinu veci potom predávam aj tak ďalej tak nechcem to mať zbytočne poškodené od lepiek či fixiek 🤷

@kris_tin257 tiez ak nieco ostane chcela by som predat ale bohuzial v pokynovh od riaditelky mame jasne napisane oznacit vsetky veci dietata

kris_tin257
21. aug 2025
@anonym_autor

@kris_tin257 tiez ak nieco ostane chcela by som predat ale bohuzial v pokynovh od riaditelky mame jasne napisane oznacit vsetky veci dietata

@anonym_autor áno aj my sme to mali v pokynoch 😉 ale neoznačovali sme nič a nikto to neriešil, nemôže ma riaditeľka donútiť k tomu, dieťa mi nevylúči zato že nemá označené veci

senta_sofia
21. aug 2025

@anonym_autor podpisovala som bundy, mikiny, topanky, ciapky, veci, co mali nahradne mali vo vrecku. S predajom si nelam hlavu, upozornis, ze je podpisane. Klasicke pero sa casom sperie. Vies vysit len znacku, napr. zelenu gulicku, to ide rychlo a budes vediet, ze je tvoje.

autor
21. aug 2025
@kris_tin257

@anonym_autor áno aj my sme to mali v pokynoch 😉 ale neoznačovali sme nič a nikto to neriešil, nemôže ma riaditeľka donútiť k tomu, dieťa mi nevylúči zato že nemá označené veci

@kris_tin257 akoze sorry ale taky nazor 🤷🏻‍♀️🤨 planovala som oznacovat aj tak

autor
21. aug 2025
@senta_sofia

@anonym_autor podpisovala som bundy, mikiny, topanky, ciapky, veci, co mali nahradne mali vo vrecku. S predajom si nelam hlavu, upozornis, ze je podpisane. Klasicke pero sa casom sperie. Vies vysit len znacku, napr. zelenu gulicku, to ide rychlo a budes vediet, ze je tvoje.

@senta_sofia ja ano ale dieta a ucitelky nie

kris_tin257
21. aug 2025
@anonym_autor

@kris_tin257 akoze sorry ale taky nazor 🤷🏻‍♀️🤨 planovala som oznacovat aj tak

@anonym_autor tak príde mi to zbytočné všetko označovať a riešiť to, a zbytočne ničiť oblečenie 😊 tiež sme mali v pokynoch označovať a nikto nikdy sa na to nepýtal ani to neriešil

senta_sofia
21. aug 2025
@anonym_autor

@senta_sofia ja ano ale dieta a ucitelky nie

@anonym_autor dieta by si urcite zapamatalo, ze ma oznacene veci zelenou gulickou. Kedze nevie citat, skor ako z peciatky s menom alebo vysitymi inicialkami a ucitelke to vies na skrinku nalepit

Strana
z2