Ako označujete veci pre deti do škôlky?
Kupujete nejaké nálepky? Máte niečo ozaj overené?
Putmyname- nalepky
Putmyname tiez nalepky
Aj specialne peciatky na odevy sa daju kupit, kde ma dieta svoje meno a len mu opeciatkujes. Ked zlezie mozes znova
fixka na textil
@basulaak máte to odskúšané prosím vás?
nalepky put my name- osvedcene.
Naalepky. Pouzivam uz 10 rokov.
Ja ma vyskusane nalepky na oblecenie a topanky a nazehlovacky od Mama Labels. Vsetko drzi a nezlieza dole ani pri prani.
Ďakujem veľmi pekne žienky za rady😊 na koniec som sa rozhodla pre pečiatku na textil od Mama Labels😊
Ja som kúpila na Aliexpress pečiatky a som spokojná. Veci som opečiatkovala
Put my name, uz druhykrat sme od nich objednavali detom (na oblecenie aj topanky).
Zrovna dnes 🙂
Su lepsie ako od Mama Labels, tie sa odlepovali v pracke.
Nalepky PutMyName....lepim na vsetko, na topanky, zubnu kefku, flasu na vodu aj na oblecenie (hlavne bundy, nepremokave gate a tak, bezne tricka, gate, spodne pradlo neoznacujem)....flasu davam bzene do mycky, oblecenie periem a drzia (len treba ist podla navodu na co sa mozu lepit a na co nie)
Smarabels - objednala som asi pred 2 rokmi obycajne kruhove nalepky s menom a obrazkom a za mna super. Dcerka si to vie rozoznat, pri prani to drzi a mame zo na topankach aj obleceni👍
@matullienka mozes prosim pridat link? Pranim.to nezide?
@majuskabobi Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €1.80 35%OFF | Children's Name Seal Custom Student's Name Stamp Kindergarten Clothes Waterproof Name Sticker Kawaii Montessori Stamp Gift
https://a.aliexpress.com/_mLt6Hx0
Nezide drží riadne
@matullienka dakujem😉

Na niektorych veciach mala nalepene take menovky z alieexpresu su velmi pekne s obrazkami a menom - ale osvedcilo sa mi to skor na veciach ako hreben, flasa a pod. Z oblecenia zliezali. Oblecenie som teda najprv podpisovala fixkou, potom som zistila ze aj tka je jedina s tim menom v triede tak uz ani to.