Ako potešiť učiteľky v súkromnej škôlke?
Ahojte, zajtra nas caka prvy den v skolke. Dieta mi nastupuje do sukromnej skolky, patri sa ucitelkam dat nejaku drobnost na zaciatku roka aj v takychto sukromnych zariadeniach? Nazory v mojom uzkom okoli sa pri tejto teme rozchadzaju, preto by som bola rada o nazor inych. Dakujem!
Myslím si, že je úplne jedno, či je to súkromná alebo štátna škôlka. V oboch prípadoch sa pani učiteľky venujú celé dni tvojmu dieťaťu. Mnohé deti sú v škôlke častokrát viac hodín ako doma. Urob ako to cítiš. Moje deti nosia. Aj do škôlky, aj do školy, dokonca stredoškoláčka nesie drobnosť.
@anonym_autor urcite aj v sukromnej,dcerka priniesla kazdej pri nastupe,aj ked teraz koncila,a to ich tam bolo 5 uciteliek.
kvetom nikdy nič nepokazíš ,
@anonym_autor vy dostávate darcek za to, že prídete do práce po dovolenke ? Pretože tiež sa celý deň venujete svojej práci. Choré a podlizacke
kvetom nikdy nič nepokazíš ,
@sara07 Praveze, kvety som vylucila uplne. Polovicu rodiny mam ucitelky a vychovavatelky a z kvetov je im uz teraz zle...rozmyslam skor napr. o nejakom mini baleni suseneho ovocia, orechov (nieco na styl mix it). Ale nie som s tym uplne stotoznena, platime tam naozaj nemale peniaze, pani ucitelky si naozaj vazim, ale neviem, ako to oni vnimaju...ako pekne gesto alebo uplna bezpredmetna zbytocnost, asi je to individualne.
Ano, treba sa na zac sk roka voprchat ucitelkam, napisem slusne, do priazne, aby boli k nasim detom mile viac, ako k tym, ktore pozornost nedoniesli. Verte mi, ze ony to maju v pazi. Pri tom mnozstve deti a odpracovanych rokoch , kus ako kus 🙉
Je to len a len na tebe, nezačnú sa k tvojmu dieťaťu správať lepšie keď dáš ani horšie keď nedáš.
My sme kúpili v kauflande malú kyticku, iba som ju prebalila do iných papierov, lebo úprimne v kvetinárstve za jednu gerberu s tými bielymi kvetinkami na cintorin chceli 17,2€😳 Za jednu ružu 8€. Potrebovali sme 4 pre dve deti…Ale dávame len kvôli dietatu, aby vedeli ze začína nový školský rok, ze je to taký výnimočný deň. Aj ze si prácu pani učiteľky vážime, tie deti to vnímajú. Ale určite to nie je povinnosť.
@sara07 Praveze, kvety som vylucila uplne. Polovicu rodiny mam ucitelky a vychovavatelky a z kvetov je im uz teraz zle...rozmyslam skor napr. o nejakom mini baleni suseneho ovocia, orechov (nieco na styl mix it). Ale nie som s tym uplne stotoznena, platime tam naozaj nemale peniaze, pani ucitelky si naozaj vazim, ale neviem, ako to oni vnimaju...ako pekne gesto alebo uplna bezpredmetna zbytocnost, asi je to individualne.
@anonym_autor
ak ma uč problém s kvetom nemusi dostat nič , ja napr ocenujem ked uč nema rada kvety a povie to hned na začiatku na rodičovskom , rešpektujem
ja by som nedavala nič, teraz som sa pytala či chcu doniest kvet chalanov, nie , tak nie

@anonym_autor Oprava: "za nazor inych..."