icon

Ako riešiť, keď dieťa sťahuje nohavice?

27. jan 2025

A bohovsky sa zábava keď vidí zadok. Ide o čerstvo päťročného chlapčeka a doteraz to nerobil. Neviem prísť nato odkiaľ toto má, či to videl v škôlke, alebo inde? Robia zo deti v tomto veku? Ako mu mám vysvetliť že to robiť nesmie?

ina2405
27. jan 2025

Zakázať na celý deň obľúbenú hračku, aktivitu, vysvetliť že je to ako trest a veľmi rýchlo pochopí.

autor
27. jan 2025

@ina2405 robí to už tretí deň keď je unavený. Dokonca mi ukazoval svoj zadok.

evkamotka
27. jan 2025

Aj moj mal zo skolky to ukazovanie zadku. Na bezny zakaz nereagoval...Vyhresila som ho potom, az bol biely ako stena a pomohlo to.

nevenka
27. jan 2025

V tomto veku to deti robia. No upozornovali sme. Nas to robil este aj v skole, spoluziakom a to mal 7 rokov, ukazoval zadok. Dostal poznamku a vysmech od spoluziakov a sranda skoncila 😅🤣.

biglovemom
27. jan 2025

Ze trest 🤦‍♀️ zato ze si srandu robi? to su vychovne metody teda.

Aj moja to robila tiez v tom veku.upozornila som ju ,dala vyraz tvare ze uiiii popr ignorovala .Preslo to.

ivanakal
27. jan 2025

Prisiel na nejaku novu "srandu"... Pokial to robi iba doma, ignorovala by som to. Po case ho to prejde.. Tak ako mojim synom pripadalo smiesne slovo "hovno".. vsetko bolo hovno... ked zistili, ze nikto na to nereaguje, nekomentuje, prestali to hovorit. A takto sme riesili vela podobnych veci..

ina2405
27. jan 2025

@biglovemom keď stiahne mame gate v Tescu, alebo pred svokrom, tak to nebude sranda. A sranda nie je ani to, sťahovať sám sebe gate. Má 5 rokov, nie 2. To nie je žiadne týranie, zakázať mu hračku, ak opakovane toto robí.

autor
27. jan 2025

Uff tak dík baby, snáď to aj u rýchlo prejde lebo smiešne mi to nepripadá ani náhodou. Hovnové vtípky tiež už máme doma, ale toto je iný level.

autor
27. jan 2025

V každom prípade to robil stále dookola a hnevá ma, že aj napriek tomu, že som sa mu to snažila viackrát vysvetliť.

biglovemom
27. jan 2025

@ina2405 a ty by si sa Ako tvarila keby si urobila nevhodny vtip a chlap by ti zato na cely den telefon zhrabal ?nie neprehanam ale zas stale je to 5rocne decko ktoremu je smiesne vselico.netreba zas vsetko tak vazne a tragicky brat a ano moja aj na verejnosti ukazala prdel.
Autorka skus nereagovat Alebo Ako ja :blee uiii neni -obecenstvo nebude to robit.

ina2405
27. jan 2025

@biglovemom opakujem, keď ti decko stiahne gate v obchode, alebo ich stiahne tvojmu otcovi, tak to smiešne nebude. A ja ťa nenútim tvoje dieťa vychovavať, nech ti gate sťahuje. Ja píšem, čo by som robila ja. Môj chlap ma vychovavať nemusí, teba tvoj áno?

biglovemom
27. jan 2025

@ina2405 ja som rozumela ze sebe stahuje gate , nie inym. Len si neviem si predstavit Ako 5r decko dokaze dospelemu Gate stiahnut. 😂😂😂 ved to je nemozne.

ina2405
27. jan 2025

@biglovemom nepísala autorka pôvodne, že to robí aj jej? Ak nie, tak sa ospravedlňujem.

biglovemom
27. jan 2025

@ina2405 neviem ani ja presne teraz ci len sebe ,inym…. Ak inym tak neviem ako sa to da .

ina2405
27. jan 2025

@biglovemom teraz som už zmätená...😬

biglovemom
27. jan 2025

@ina2405 😂🫣 uvidime ci nieco autorka napíše….

napetra
27. jan 2025

Aj u nás v rodine to robil 6 ročný chlapček a nesmierne sa pritom zabával.

napetra
27. jan 2025

@napetra Sťahoval gate sám sebe, aby bolo jasné. Nie druhým deťom.

autor
27. jan 2025

@ina2405 áno robí to mne baby.

autor
27. jan 2025

@biglovemom ako nepodarí sa mu, ale dookola včera za mnou chodil.

biglovemom
27. jan 2025

Ja by som mu povedala ze to neni príjemne a nechcem to aby zamnou chodil. Radsej nech si ide maľovať.
A ked to dalej robi naaahodu by som dala krok do zadu ze by letel 😂. Ups 😂

deedol
27. jan 2025

Je to dost caste, zrejme zo skolky, treba upozornovat a nezabavat sa na tom. Prejde to.

oliviakatka
Autor odpoveď zmazal
janamakva
27. jan 2025

Moja nechodí do škôlky, do kolektívu, a tiež to robí, čerstvá 5 ročná. Úplne vážne teraz rozmýšľam, či to nemá z rozprávok v telke co frčia medzi deťmi, myslím ako podprahove vnímanie, nikdy som tomu neverila týmto konšpiračnym teóriam, no už verím..

autor
27. jan 2025

@janamakva my sme veľa zlého pochytili práve z audio rozprávok a to som sa veľmi snažila vyberať, ale v každej je niečo.

mojemenonikto
27. jan 2025

Aj moje dieťa, keď malo tých cca 5 rokov, tak sťahovalo gate mame. Asi nie je ťažké uhádnuť, kto sa na tom najviac bavil 😂 V každom prípade, kým bude bude mať obecenstvo a bude na tebe vidieť ako ťa to vždy rozhodí, tak o to dlhšie to bude robiť. Daj si pozor najmä na verejnosti 😂 Nášho to prešlo rýchlo po tom ako sme prestali reagovať.