Ako riešiť neskoršie vyzdvihnutie detí zo škôlky?
Naša škôlka je otvorená do 16:45. Som ešte doma, takže chodím pre syna po 15:00. Ak niekedy nestíham a prídem o 15:30, už je v škôlke sám s učiteľkou, alebo len dve-tri deti. V triede majú 20 detí. Na budúci rok začínam v práci a nebudem môcť preňho chodiť o tretej. Nemám ani žiadnu pomoc, babku, ktorá by ho brala skôr. Je mi to už teraz nepríjemné, aj voči synovi, aj voči učiteľkám. Ako to robia iní pracujúci rodičia?
Ja som chodila tesne pred zaverecnou co je 17 hod, vzdy tam deti este boli...Ale tak Bratislava, tu sa robi dlho, je to bezne. Uz chodi do skoly, chodi pre nu starsi brat osmak, takze chodi skor
@amelia89 po korone sa to v korporatoch zlepsilo, co viem nemaju problem s HO, alebo ides domov a dorobis pracu vecer, akurad nie je vhodne mat taku poziciu riadiacu, kde musis byt v office
@katulienkax vieš co to je urcite pravda bohuzial ja robim priamo s klientom - musim mu byt k dispozicii pocas pracovnej doby, je to aj dost časovy press ked bezi napr payroll, musim vela veci riesit hneď v danej chvili, mam podla urgentosti dokonca konkretny cas na vyriesenie takze praveze u mna toto vobec nepomoze ze napr dorobim vecer. Bud v ramci firmy najdem nejaku inu poziciu ako bola tato moja - kde sa to dá alebo bohuzial no… Uz sa to nejako vyriesi,ako vsetky zeny co sa vratili do prace 😊
Ja nosím môjho synčeka ráno o 6tej do škôlky väčšinou býva prvý.A poobede chodím preňho 15,30 ešte tam býva veľa detí.
Mne raz ucitelka splechla, ze syn je uz hodinu sam, bolo 16.10, deti sa mozu vyzdvihovat od 15.00. Opytala som sa jej, ci ini rodicia nepracuju. Viac pripomienky nemala. Kamaratka vravi, ze o 15.00 su tam nastupeny stari rodicia a vyberaju deti (vidi z okna). Pri starsom synovi to takto nebolo, deti boli aj do 16.50. Aj skolka cez prazdniny je zrazu problem, lebo rodicia nepotrebuju. Ja neviem kam tie deti davaju... 🤷♀️
Tak naša škôlka funguje ráno skoro ale poobede len do 16 Stej, ráno aj poobede chodím ja a je to tak akurát, vďaka Bohu mam prácu, že to stíham. Samozrejme pred 16 stou je už dcérka posledná. Tiež nechápem ako to robia ostatní,a to mam pocit ze mam super prácu ešte 😅 ze som sa vôbec vmestila do toho času, je totiž problém nájsť zamestnanie do 15 max 15.30

Pracujem do 15-tej. Najskôr vyzdvihnem syna zo školy a potom idem pre ďalšieho do škôlky.
Škôlka je do 16:30. Pre syna prídem tak okolo 15:20-15:30.