icon

Ako riešiť problémy s pitím a cikaním v škôlke?

1321987
11. sep 2025

Ahojte dcérka 4 deň v školke nechce piť ani cikať do záchodu
Keď som prišla po nu napila sa aj vycikala sa ale ja som jej ukázala Že môže piť aj cikať v škôlke.
Mali ste to aj vy z deťmi

anonym_c1d2f9
11. sep 2025

@1321987 je to možno stresom, možno je to forma protestu. Bola zvyknutá na to, že je bez vás napr. u babky, tety, susedky? Tam nemala problém?

basska_b
11. sep 2025

Ono je normalne, ze v neznamom prostredi dieta spociatku odmieta jest a pit, cikat aj kakat. Ma taky blok. Ked si tam zvykne, to trva tak cca 2 tyzdne, ak vam to neprerusi choroba, zacne to byt lepsie... v lete sme boli v ZOO a nejaky dedko vrieskal na vnucku na celu ZOO, ze preco nechce pit, ze musi pit. Tak napr. vreskom sa prijem potravy a vody urcite zlomit neda 😅

kitycat
11. sep 2025

@1321987 ucitelky jej isto ukazali kde je zachod, predpikladam, ze chodia naraz a aj pit jej naliali.. tymto tvojim vyrokom "ja som jej ukazala" si robis problem... neponukaj nech si sama vypyta a pripomen, ze aj pani ucitelky tam su a s nimi a s kamaratmi nech cika, pije, hra, spieva atd 🙂

1321987
autor
12. sep 2025
@anonym_c1d2f9

@1321987 je to možno stresom, možno je to forma protestu. Bola zvyknutá na to, že je bez vás napr. u babky, tety, susedky? Tam nemala problém?

@anonym_c1d2f9 nie nemala

1321987
autor
12. sep 2025
@basska_b

Ono je normalne, ze v neznamom prostredi dieta spociatku odmieta jest a pit, cikat aj kakat. Ma taky blok. Ked si tam zvykne, to trva tak cca 2 tyzdne, ak vam to neprerusi choroba, zacne to byt lepsie... v lete sme boli v ZOO a nejaky dedko vrieskal na vnucku na celu ZOO, ze preco nechce pit, ze musi pit. Tak napr. vreskom sa prijem potravy a vody urcite zlomit neda 😅

@basska_b nie ja som dcérke vysvetlia že musí piť aj. Školle že to je ako doma keď pije aj keď cika že pani učiteľky jej pomôžu s cikanim

mogaa
12. sep 2025
@1321987

@basska_b nie ja som dcérke vysvetlia že musí piť aj. Školle že to je ako doma keď pije aj keď cika že pani učiteľky jej pomôžu s cikanim

@1321987 a ako jej pomôťu učitelky s cikaním? Vypýtať sa musí sama ked potrebuje alebo ide vtedy keď ostatné deti.....hádam vyzliecť legínky/tepáčky si vie a aj ich späť natiahnuť....