icon

Ako sa správajú vaše 6 ročné deti?

xlucia
7. dec 2012

hlavne chlapci ma zaujimaju, a tiez ci je vase dieta este skolkar, alebo uz skolak

moj ma 6 rokov, ale mu zle vychadzaju roky, takze je este v skolke. v poslednej dobe badam na nom zmeny, ako keby isiel do puberty. je podrazdeny, papulnaty, nervozny. nie vzdy samozrejme. ale celkovo mi to pripomina spravanie pubertaka. ale nie je to skoro? ci len mna zaskocilo, ze si vie ostrejsie povedat svoje?
ale to nie vzdy. kolko krat sa pride este tulit ako maly. co mu je samozrejme v plnej miere dopriate.
klasicke sekundarne znaky na tele som nezaregistrovala, ale rastie velmi rychlo, aspon podla mna, cca 1,5 cm za mesiac.je dost vysoky. ma znacnu silu. a napraskat sa lubi ako dospely. ale tucny nie je ani nahodou. ked niekde prideme, a nepoznaju, automaticky rataju, ze aspon druhak, ci tretiak. nosi 128 nohavice, ostatne veci ma vacsie.
niekde som zaregistrovala vyrat PUBERTA SESTROCNYCH, ale vtedy ma to nezaujimalo a neviem to spatne najst.

ako sa teda chovaju vase deti?

Strana
z3
zuzana723
7. apr 2016

Milé mamičky,
prepáčte, že Vám vstupujem do témy. Chcela by som Vás len poprosiť, či by ste si nenašli chvíľku času a nevyplnili mi dotazník k bakalárskej práci, ktorá sa týka vplyvu reklamy na správanie detského zákazníka. Veľmi pekne Vám ďakujem. Ak Vás to obťažuje, prepáčte.
https://docs.google.com/forms/d/1-XFUQalQQoMRp3...

Strana
z3