icon

Ako správne obliecť dieťa do škôlky?

alex5896
1. sep 2024

Ahojte prosím vás ráno keď idú deti do škôlky ako ich obliekate v tom co su doma oblečené sú aj v škôlke alebo z domu idú v niečom inom a v škôlke sa prezliekaju?....chcem aby šla v teplákoch rovno alebo jej dať statocky a tam prezliecť 🙏

januska12323
1. sep 2024

Nekomplikuj život sebe aj dieťaťu. Rovno obleč v čom bude v škôlke, prezlečieš len papuče, mikina dole a šup do triedy.

pribinak
1. sep 2024

Tam zajtra nebude žiadny priestor rieist satocky.
Najlepšie bude ak pôjde v tom v com bude aj v triede
Pekne tričko a suknička či leginky

deti95060810
1. sep 2024

v prvý deň dievčatá išli vždy v šatoch alebo sukňa +tričko. v mš sa už neprezliekali.

bublinka1426
1. sep 2024

@alex5896 v com idu, v tom budu. bezne sa dava nahradne oblecenie. kebyze daco.

zuzubb007
1. sep 2024

Prvý deň šaty, ostatné dni legíny, tepláky

pralinka86
1. sep 2024

V tom co ma rada a bude tam cely cas oblecena

kate_cs
1. sep 2024

@alex5896 nemám ráno čas na komplikácie, takže ráno oblečenie v ktorom budú v škôlke (kraťase, krátke tričko, sandále). V šatni sa len prezuť a šup do herne a ja utekám do práce. Ani v prvý deň nedávam špeciálne oblečenie, musia sa cítiť pohodlne a pôjdu von, preto čakám, že oblečenie asi nebude čisté.

patka06
1. sep 2024

Tričko, krátke nohavice - v šatni sa len prezuje
V teplákoch jej bude teplo

zanajana
Autor odpoveď zmazal
jazula
1. sep 2024

Zatiaľ chodila do škôlky rok, nikdy som jej nedala sukňu ani šaty. Hrozne nepraktické sú, ani šmýkať sa v tom nedá 😅. Prvý deň som jej dala takú peknučkú sadu trička a legíniek, zvyšok roka tepláčky, legínky, kraťasky… Sukničku max na prechádzku do mesta, ale aj tam sme natrafili na ihrisko a skoro si ritku popálila na šmýkalke 🫣.
Vlastne raz som jej dala v zime pančušky a sukničku na dnu (na von jasné kombinéza), poobede tam už len v pančuškách behala 🤦‍♀️. Takže u nás legínky aj namiesto pančúch.

jazula
1. sep 2024

A zajtra pôjde v krátkych legínkach a peknom tričku. Keď budú rána chladnejšie, navrch tenkú mikinu.

katuskamala1
1. sep 2024

Saty a leginy, ked poobede pojdu von, leginy si vyzlecie.

dominikamacakova
1. sep 2024

Veď nechaj jej normálne šaty. Akože neviem ako v iných škôlkach, ale v tej našej sú samé parádnice, tam chodia normálne v šatách so škôlky. Samozrejme aj v teplákoch/legínach, lenže vonku je 37° to vážne jej chceš dať legíny?

bosorkabb
1. sep 2024

Môj bude mať kratase, tričko a sandále.
Neskôr legíny /tepláky a tričko.
Z pyžama ide hneď do oblečenia v ktorom pôjde a bude v škôlke.
Dcéra keď chodila do škôlky šaty mala raz potom povedala že už nechce. Je to nepraktické. Nosila kratase, legíny, tepláky. A bola spokojná.
Postupne prešli aj iné dievčatá na to.

denden77
1. sep 2024

ide normalne v leginach, tricku a teniskach 🤷‍♀️😊

duppka13
1. sep 2024

Zajtra dam suknu a tricko, u nas ma byt 33 stupnov. Dalsie dni kym bude tak teplo dam kratke leginy a tricko, uvazujem nad tym ze jej ani nohavicky pod to nedam lebo si ich spoti. Inak v com pojde z domu v tom bude cely den kym si to neobleje.