Ako vybrať správnu školu pre syna?
Ahojte, chcem sa opýtať na názor niekoho iného nezainteresovaneho....žijeme s manželom na dedine msme jedného syna, ktorý má od septembra nastúpiť do školy...u nás na dedine je škola od 1 - 9 ročník. Momentálne chodí syn do škôlky do mesta nakoľko pracujem tak ho každé ráno vozím.. dochádzame cca do 20km.... plánujeme s manželom sa rozrast o ďalšieho člena rodiny ak sa nám to podarí...No a tu nastáva taký menší problém.. ja osobne si neviem predstaviť voziť syna do školy každé ráno a poobede po neho chodiť keby mám malé bábätko, manžel by občas mohol ale veľmi málo kvôli práci...tak uvažujeme že dáme syna do školy na dedinu... čo sa týka okolia samozrejme každí veľmi múdri ako mám syna dávať do mesta do školy lebo má viac možností a tak ďalej... škola u nás na dedine je fajn nieje aspoň čo viem minimálne prvý stupeň.... tak neviem skúste mi poradiť čo by ste robili na mojom mieste? 🙂
PS:syn sa sám pýta do školy tu na dedine.. aj napriek tomu že ma v meste veľa kamarátov s ktorými by vedel pokračovať aj v škole
PS2: nemusíte mi písať že som lenivá voziť vlastne dieťa do školy to mesta o tom to nieje... len sa snažím si to uľahčiť 🙂

@akvi hej je to blbé no..vždy niekde človek "zaplati" daň 😅 síce bývame v kľude a v prírode ale čo sa týka školy a práce o to horšie s dochadzanim. Len jedna škola je v tom meste. Jedna maďarská a jedna slovenská. Ale skúsim pozháňať referencie, mam ešte čas tak určite sa dozviem co najviac.