icon

Ako vysvetliť dieťaťu, že kedy ide do škôlky?

mata2014
13. sep 2016

Ahojte maminky, ako vysvetlujete svojim detom, kedy musi ist do skolky a kedy je doma, ze je vikend. Ako rychlo si zvykli Vase deti, ze kedy sa ide do skolky a kedy nie? dakujem

moni244
13. sep 2016

Nijak, berie to normalne, nepotrebujem vysvetlovat

tova
14. sep 2016

nakresli kalendar a vyciarkni dni , alebo zafarbi ktore sa ide do skolky a sobotu, nedelu oznac inou farbou alebo zakruzkuj. Kazdy den im ukaz ktory je den, kolko dni este pojdu do skoly kym pride sobota

jumama
14. sep 2016

Aj my sme mali tyzdenny kalendar, kde boli dni Pondelok az Nedela, vikendove som oznacila kvetinkou, aby vedela, ze vtedy je doma. Mozes jej spravit trebars aj take kolecko, podelene na 7 casti a otacavou rucickou, alebo stipcekom ozdobnym si bude vzdy ukazovat/ prepinat na dany den... Daj si do googlu a pozri v obrazkoch week calendar a najdes spustu napadov, ako spravit taky jednoduchy kalendar na tyzden.

jumama
14. sep 2016

Resp. Week calendar kids, aby naslo detske 🙂

sense
14. sep 2016

Vzdy vecer jej poviem ze zajtra sme cely sen spolu...

bocianka123
14. sep 2016

môj chce ísť do škôlky aj cez víkend 😀 .. asi je niekde chyba v programe, ked "uteká" z domu 😀

6326eva
14. sep 2016

stale vecer poviem ked sa pytaju ze rano ideme do skolky? poviem ano, este 2x - 3x. dni este neovladaju. stale odratavame kolko dni este a budeme doma.

siska53
14. sep 2016

@mata2014 mna sa mala vzdy opyta,ci ked sa vyspinka,ci ide do skolky. Tak jej poviem bud ano alebo nie.
Maleho to nezaujimalo.

Maly si zvykal na skolku 3mesiace (siel ako 4,5r.), mala si uplne nezvykla doteraz,chodi od 3r.a ma 4,5r.

lauricka
14. sep 2016

No ved to uz davno poznaju, kedze tatik chodi do prace a ked je vikend/volno, je doma a vtedy ludia nemusia do prace. Tak to plati aj pre nich v skolke teraz. A ze kedy to je presne? No to im je dost jedno 😉

sense
14. sep 2016

@bocianka123 aj nasa sa pyta aj cez vikend