Ako zmierniť stres z plaču dieťaťa v škôlke?
20. aug 2024
Ahojte
Dala som svoju dvojročnú dcérku do súkromnej MŠ lebo mi prišla skvela ponúka práce a poviem rovno ze manžel tiež nevie dlhodobo tahat vydavky.
A k pointe..je pre mňa ťažko ma duši keď ju mame dat do triedy aby sa šla hrať a spusti srdcervuci plač a vy musite odísť.
Je nejaký spôsob jak jej pomôcť zvládnuť úvod?
Vopred ďakujem za rady a pochopenie.
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Ja ti to napisem z druhej strany, aj ked neslo o skolku.
Pracovala som ako opatrovatelka deti nejaky ten cas v anglicku. A zazila asi kazdy jeden druh placu pri odchode mam. Fakt srdcervuce sceny, matky plakali, deti plakali. Ja slzy na krajicku. Ale zabuchli sa dvere a do 5tich minut dieta v pohode, posielala som fotky - videa mamam nech su v klude, ze ich deti su v najlepsom poriadku. A to som niektore deti mala od dna 2 (tam prepustaju z nemocnice do par hodin ak je vsetko ok) a poznali ma, travii so mnou 8-12 hodin 5 dni v tyzdni a aj tka za mamou plakali.
Top bol, ked na konci dna plakali deti za mnou, ale to ked prisiel domov prvy otec 😂
Najlepsie je dieta dopredu na to pripravit, rychlo sa rozlucit a proste odist. Mna to tiez caka teraz, a stale si opakujem, ze to bude ok, ze deti su silnejsie ako my!