Autá 2 Cars 2. Boli ste v kine? Ísť aj na 3D?
V kine...ist neist? Boli ste? Chceme pre syna na narodeniny - 4te....
3d ci 2d?
Vnima take dieta uz 3d rozpravku??? Vydrzi cele kino s okuliarami? Nebol v kine este nikdy.
Ja by som pri cenach kina neriskovala ist na skusku 😉 Teda ak ti doma nevydrzi pozerat, v kine uz vonkoncom nie. Navyse je v kine tma, je to strasne nahlas... moze sa toho zlaknut. Podla mna 3d je prilis moc na prvu navstevu kina.
Navyse Cars 2 NIE JE FILM PRE DETI. Cars 1 je, ale Cars 2 nie je. Je od 6 rokov (tu v Rakusku), ale podla mojho nazoru tak od 10. Striela sa tam, vybuchuje, podla mna nic pre deti. A story je tiez skor pre dospelych. Je to spionazny film, ktory je animovany... Ja som bola dost sklamana, ale to je moj nazor. Animacia super, to je bez diskusie, Pixar zase prekonal sam seba. Ale nie je to typicky Pixar film pre deti, kde sa maju na com smiat aj rodicia, ale je to film pre rodicov s postavickami pre deti...
Moj osobny nazor je, kup mu radsej Cars 1 DVDcko a nejake vecicky s autickami z toho filmu, teraz je ich vsade kopu a uvidis, ci sa vobec vydrzi pozerat na celovecerny film, ma 112 minut!
veru dvojka je uplne o inom ako o krasných autíčka,bola som velmi sklamana-a Marek sa doteraz s autickami pekne hral a teraz ich demoluje,a ničí ako v rozpravke 😠 😠 😠
Aj moji chalani boli na to v kine a muž došiel velmi sklamaný. Aj čo sa týka, deja, hudby,...
Nejak som mu neverila, ale keď vás čítam, tuším mal pravdu.
@ajca123: ano, bohuzial sa striela a vybuchuje to tam o dusu... fakt nic pre deti. Nadavat sa nenadava, predsa len je to Disney+Pixar, ale to strielanie mi vadilo. Preto som napisala, ze to je animovany film pre dospelych.
Fakt si radsej pozrite jednotku alebo do kina chodte pred Vianocami, to byvaju v kinach pekne detske filmy.

Moj syn bol prvyraz v kine ked mal 2,5r. A bol z kina uplne pafffff, a najviac z tej rozpravky a ked skoncilo sa rozplakal ze chce este raz 🙂
Ked ti dieta vydrzi v cirkusu tak aj v kine a auta miluje kazdy chlapcek 🙂