icon

Čo kúpiť do škôlky?

20. júl 2022

Ahojte maminy,
Možno je ešte skoro, ale už teraz si chcem prichystať postupne veci (oblečenie a iné) pre deti, hlavne pre drobca. Od septembra nastupuje do škôlky a ja uprimne už nepamätám čo je potrebne pokupit. Ano viem, že aj škôlka dá zoznam, ale ja som rada pripravená. Takže maminy, ktoré ste mali detičky v škôlke čo mi odporúčate kúpiť? Vopred ďakujem za každý podnet

Strana
z2
ukulela
20. júl 2022

Len krstne meno som dala. A oblubene zvieratko.

nikaeli
20. júl 2022

@autorka mimo oblečenie a papučky - my nosíme tekuté mydlo, toal.papier, papierové utierky na ruky a vyťahovacie vreckovky, plus najmenší buď nepremokavú plachtu alebo tie podložky na prebaľovanie. Hrnček. Neskôr sme ešte mali doniesť balík papierov.

autor
20. júl 2022

@ukulela To je super 😊👍

janage
20. júl 2022

https://www.stikets.sk/peciatky-s-menom/peciatk...
nemám osobnú skúsenosť, ale netreba nažehľovať 🙂

jeanne14
20. júl 2022

U nás bola potrebná aj posteľná bielizeň (kúpila som dve plachty a 2x postelne nech mám na striedacku, doma si to periem), uteracik, papučky, vrecusko, pršiplášť.

jeanne14
20. júl 2022

Cely rok ai zúbky v skolke neumyvali, skrz kovidove opatrenia inak 😀 čiže toto nám netrebalo. A ani označovať oblecko, ale mame menšiu MŠ na dedine. 20 deti

veronika65
20. júl 2022

Tiež som mala minulý rok stres a nakoniec sme nič extra nepotrebovali 😂 papučky, pyžamko a na oblečenie aby mala aspoň 2 kusy zo všetkého v skrinke + aj keď bolo teplo pre istotu nejakú mikinu keby náhodou 😀 a na začiatku školského roka sa nosili hygienické potreby - toaletný papier, vlhčené, vyťahovacie vreckovky... Nič sme nekupovali nejak špeciálne do škôlky, veď oblečenie má a nič extra tam nepotrebuje 😀

evkamotka
27. júl 2022

Moc to s nakupmi neunahli, nech nemas to, co netreba. U nas ziadne gumaky ci prsiplast, ziadny uterák, poharik ani nepremokava plachta. Nic. Teplaky, tricko, papuce pyzamo a ide. Bezna mestska skolka. Veci som podpisala fixkou na textil.
Teplaky sa pytas vazne ci 3ks? Ved si mamina toho chlapca kazdy den. Len sa zamysli, v jednych ide do skolky, druhe ma v skrinke rezervne, jedni okydane zo vcera v prani a zajtra mu oblecies co? :D

evaachesa
27. júl 2022

Baby, ktoré z týchto pogumovaných nohavíc sú podľa vás lepšie/praktickejšie do škôlky? S trakmi, či bez?

Strana
z2