Čo má dieťa ovládať pri nástupe do škôlky?
Ahojte prosim skusene mamky, co ma dieta ovladat pri nastupe? Jest toho vela nezje ale lyzicku vidlicku vie pouzivat, pit z pohara, vypytat sa na zachod, odplienkovane, este na spanky plienka- popracujeme na tom nejako
Vie povedat ako sa vola, kolko ma rokov, co robi mamka, pozna zvierata atd, hatlanina detska ale tak snad nam skolka pomoze
Co potrebujem este do skolky? Nahradne oblecenie, gumaky tensie, s hrubsou vlozkou teplejsie, prsiplast, gumicky, sponky, vlhcene utierky- toto je na stranke skolky, ost potreby zabezpecuje skolka ( sukromna) , nejake vychytavky? Na oznacenie veci budem mat fixu na textil
Som jednorodic, mam jedine dietatko, nastupuje v septembri, mam stresy, chcem byt na vsrtko pripravena alebo aspon na vacsinu, nakupovat musim postupne kedze naraz je to velka financna zataz
Dakujem
Drzte nam palce, s dietatkom sa stahujeme same dve do velkomesta 🫶🏻
Tak to som ešte nepočula. Ale tak je pravda, že dnes je to hlavne o tričkách a teplákoch, či legínach. Niektoré škôlky majú napríklad zakázané sukne, šaty. Čomu ja celkom ako mama nerozumiem. Hlavne v zimnom období je to super ak má pod tým pančuchy a na pobyt von si len natiahne tepláky. V zásade platí aby bolo dieťa nabalené, oblečené čo najpraktickejšie. Nič, čo vyžaduje veľa pozornosti. Pozri sa na to z pohľadu učiteľky, ktorá tam má okrem tvojho dieťaťa ďalších 17-21 a budeš sa ľahšie rozhodovať. Nie je to o jej ochote pomôcť, ale o možnostiach. Väčšinu času je s nimi sama, takže akákoľvek komplikácia nie je žiadúca. Pre dieťa je ideálne ak je tak pripravené, že s dokáže obriadiť, obslúžiť čo najviac bez pomoci. Samozrejme, že mu pomôžu, ale treba ho k tomu viesť.

@earlgrey dakujem
Nekupujem drahe veci, kupujem z vypredajov, tesco,kik,pepco, tchibo
@autorka
Super, len žiaden stres 😉