Čo nosia vaše deti do škôlky, keď majú narodeniny?
Chcem sa Vás maminky opýtať, čo nosia Vaše detičky do školky, keď majú narodeniny alebo meniny pre iné deti? Naše dieťa bude mať zachvilu narodeniny a práve to riešime. To, čo navrhujem ja, sa zda svokre a manzelovi malo a to, co navrhuju oni, sa zda mne dost. Veď tu podľa mňa nejde o to, aby sa už deti v školke (resp. skôr ich rodičia a babky) predbiehali, ktoré prinesie viac...
@tin007 aha, chapem... som nevedela.... 🙂
Naše deti nosia ovocie, taký ovocný košíček, alebo cereálne tyčinky, alebo müsli.. nesmú sa nosiť sladkosti ako cukríky, podľa mňa je vhodné sa spýtať učiteľky. Mali sme v škôlke už dávno prípad, že sa dieťa dusilo cukríkom, takže ustrážiť menšie deti, aby sa nebodaj nejaké nezadusilo je problém.
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit, zda byste kamarádce nevyplnili dotazník. Je anonymní, kratičký, zabere to pár minutek. Moc tím pomůžete. Prosím, fakt to nezabere moc času. Předem děkuji
Dotazník najdete na tomto odkaze:
http://www.survio.com/survey/d/J1Z6G7K7O0X4C8H6M
moj maly ma alergiu na mlieko cize musi bezlaktozove veci, a ked dostanu v skolke v Ruzinove kindercokoladky, nie som moc nadsena. :( potom mi pride domov ze ho boli brusko.
to vedia. lenze chlapci si nosia do skoly hocico, rodicia daju rano detom megabalenie tic tacu do skrinky, a ked pridem vidim ako si to navzajom "tajne" rozdavaju.
nechapem rodicov, ktori nosia detom napriklad do skolky tiktaky...
decka na tajnasa podla mna jedia sladkosti ked sa dostanu do vacku v bunde aj na dvore... to sa predsa ustrazit neda, jedine ze rodicia nebudu davat sladkosti (teraz myslim mimo narodenin len tak kazdy den)
@mechurik rodičia sú upozornení na začiatku roka, aby deťom nedávali žiadne sladkosti do skriniek, nedá sa to ustrážiť, deti majú rôzne alergie napr, na orechy, med....ak sa to stane, prvý krát upozorním, druhý krát bez milosti hádžem do koša, zažila som už alergickú reakciu, nemusím znova 😒 . Ak to zoberie dieťa tajne to ešte pochopím, je dieťa, ale vysvetľovať toto opakovane dospelým ľuďom....
Aj my sme prave toto riesili, kedze od pani riaditelky neboli odporucane sladkosti, tak sme sa rozhodli pre bublifuk pre kazde dietatko z triedy v cene 0,50€ kus, ine deti priniesli zase omalovanky, baloniky alebo tie male skakajuce lopticky "skakalky" alebo tetovacky ci nalepky s disney motivom 🙂
nasa davala mini cokoladku ( bud twiks, mars, mw snickers..) a tetovacku ( kamoska robi dizajnove tetovacky) zabalene v celofane. u nas je 16 deti. ale minule mali za 30 centov bublifuky. v nasej skolke tiez chcu ovocie a napr sladkosti z narodenin sa davaju do skrinky a deti ich jedia po skolke na dovolenie rodica
Čo to všetci majú s tými tetovačkami??? Ja neviem, či som už stará, ale nechápem, prečo by mal mať škôlkar tetovačku. A nechápem ani škôlkarky s nalakovanými nechtami. Ale to je asi môj problém. Ale, aby som neodbiehala od témy, môj syn má narodeniny cez prázdniny, takže na narodky nenosí nič. Na meniny kinderčokoládku, alebo perníček.
@bonnie1 Jasné, že to nevadí, písala som, že je to môj problém. Len potom to končí tak, že moja kamoška rieši, že je 16 ročná dcéra sa chce dať potetovať, ale potrebuje súhlas rodičov. A predstav si, tá moja kamoška by jej to aj dovolila(!!!), našťastie, tatko to zatrhol. (Predpokladám, že deň po 18-tych narodeninách im mladá príde domov s nejakým slušivým obrázkom... 🙂 )
U maleho v triede raz maminka zabalila kazdemu do celofanu jablcko a na ten celofan nakreslila tvaricku-oci,usi,usta.
Obcas pridu s omalovankou,ale zvacsa s lizankami, ci nejakou malou mliecnou cokoladou.
Ja som davala deckam kombinaciu hroznovej lizanky s bud 2kinderbonbonmi alebo 2zele cukrikmi (tie,co su balene,samozrejme).
pracovala so, v škôlke, kde si rodičia neželali, aby deti nosili sladkosti, dohodli sa na tom, že to budú nejaké drobnosti - omaľovanky, bublifuk, píšťalky....

@broskilinka nemozes doniest vlastny výrobok; kvôli hygiene