icon

Čo obliecť dievčatku prvý deň do škôlky?

19. aug 2023

Ako prebieha prvý den? Je nutne dať už niečo pohodlne alebo môže byt vyparadena?

dadis
19. aug 2023

Pohodlne

ukulela
19. aug 2023

U nás prvý deň v škole až 1 hodina. Takže skôr riešiť ešte vykrytie voľna 😀 a za mňa vyparadit. Prvý a posledný deň sú jediné, keď ma môj košeľu 😁

andreakotesova
19. aug 2023

Moje deti boli v škôlke od prvého dňa celý deň, tak za mňa pohodlne.

deti95060810
19. aug 2023

sukničku, šatočky, pekné legíny .... vyparádiť.
samozrejme len kvôli tomu nemusíš kupovať nové veci
moje sme vyparádili - ale boli celý deň

anjelicek26
19. aug 2023

Leginky a peknu tuniku.. pohodlnne a pekne..

ukulela
19. aug 2023

Tak vyparadit sa dá pohodlne. Pekný účes, pohodlne šatocky, ale pekne. Veď aj do škôlky nosia tie TUTU sukne....

patka06
19. aug 2023

Škôlka od prvého dňa funguje normálne, takže hlavne pohodlne. Podľa počasia tričko a krátke alebo dlhé nohavice /tepláky, leginy/

jazula
19. aug 2023

Naša bude prvý deň v škôlke len do 10tej, plánujem hlavne pohodlne, pekné leginky a tričko.

1mina
19. aug 2023

Ak tam prvy den nespi tak kludne aj vyparadit. Ale tak aby zvladla ak sa da ist na wecko sama sa obliect nazad 🙂 ...aj ked ja som svojej dala.prvy den leginy a tricko.. nato ze tam odrevala 3 hodiny stacilo 😂😂😂 ale teraz uz je velkacka a uz chodi vyparadena

tosomja
19. aug 2023

Trištvrtove legínky, kotníkové ponožky, papučky, tričko. Na vonku botasky, alebo sandále pevné.
Môžeš dať krajšie tričko, či legínky. A pritom to môže byť pohodlné. 🙂
Ale už som videla aj dievčatká v tutu suknickach 😃

nelca0510
19. aug 2023

Dcéra mala ružové legíny a fialové tričko s dlhými rukávmi,bolo už zimsie. Ak ide po 1x,hlavne pohodlne,aj tak bude riadne zosokovana.