icon

Čo robiť, ak je dieťa choré počas zápisu?

29. mar 2025

Ahojte, blizi sa termin zapisu prvacikov do skol. A mna zaujima, co ak dieta ochorie. Moze ist takto na zapis? Alebo ako sa to riesi? Dakujem.

gypsomilka
29. mar 2025

Tak pokial to zvladne moze. Samozrejme ked bude mat horucky nepojdes. My sme boli v case pandemie,syn ochorel vtedy a isli sme. Mal respirator

palicka
29. mar 2025

Ten jeden- dva dni sú len slávnostné zápisy. Väčšina škôl vie prihlášku prevziať aj elektronicky. Ak aj nie, tak ho zapíšete dodatočne. Škole len nahláste, že na zápis prídete, aby s ním v počtoch počítali. Keď bude dieťatko ok, zájdete do školy.

janinah
29. mar 2025

Isto by ťa potesilo,ak dojdes so zdravym dieťaťom a budete tam v rade stať s nejakym zasoplenym a kašĺajucim s lesklymi očami.
Ozaj sa treba toto pytať? Pojdem sama a zapisem ho bez jeho učasti.

beata_k
29. mar 2025

Ucast dietata na zapise nie je nutna.

katulienkax
29. mar 2025

@gypsomilka počas pandemie predsa žiadne osobne zapisy neboli. Našu dcéru som zapísala elektronicky

tetapetra
30. mar 2025

U nás dieťa na zápise nie je

miroslava21
30. mar 2025

Nemaluj certa na stenu 🙂 ale chapem ta. Min rok bol syn pred zapisom chory, tiez som zvazovala co budem robit, kedze u nas dieta chodi na zapis. Ak ochorie, normalne chod na zapis, povies co a ako, a uvidis co ti povedia a zariadis sa podla toho.

senta_sofia
30. mar 2025

Dohodnes sa individualne s riaditelom. Prihlaska sa podava elektronicky uz na vacsine skol.

doriiis
30. mar 2025

My sme všetci pocas zápisu schytali covid.Nemohol ísť nikto a tu chcú dieťa vidieť a skúšať osobne.Normalne som zavolala do školy,vysvetlila situaciu a dohodli sme na na náhradnom termíne.Boli sme na zápise o 3 týždne neskôr oproti pôvodnému terminu

lenka22031
30. mar 2025

Dámy účasť dieťaťa na zápise je po novom nutná už cca 2. roky. Učiteľky musia vidieť dieťa a pracovat s ním. Ak ochorie treba zatelefonovať do školy, dajú Vam náhradný termín.

janage
30. mar 2025

@lenka22031 presne to som chcela napísať. Či už sa autorka pýtala v danej škole, ako má v takom prípade postupovať? Lebo ich odpoveď bude pre ňu podstatná

jaskolka
30. mar 2025

Tak čo viem,dieťa fyzicky musí byť na zápise,aspoň školy,ktoré sledujem ja (pozerám už kvôli synovi)majú v poznámke "účasť dieťaťa nutna"
Keď je choré, normálne zavolaj alebo zájdi do školy,a dohodnete si náhradný termín.

riyadh
Autor odpoveď zmazal
gypsomilka
30. mar 2025

@katulienkax no vidis,my sme mali normalne zapis.

kleopatra114
30. mar 2025

Dohodneš si náhradný termín- my sme boli na liečení a zidny problém .Ale teda , dieťa prísť muselo .

valikasikulova
30. mar 2025

@beata_k účasť dieťaťa je povinná pokial viem

valikadzm
31. mar 2025

Autorka ďakujem za túto tému♥️, pretože syn má od včera horúčky a samu má to začalo zaujímať.

777januska777
31. mar 2025

@riyadh vidíš a potom sme tu my, ktoré nás to tiež zaujíma a ano tiež mame op.

havlicka11
31. mar 2025

Nam sa to stalo a bolo mi luto ze dcera nezazila zapis s detmi vo velkom 🤷 dostali sme nahradný datum a boli sme tam iba my, ale aj to malo celkom vyhodu 😊

petulda333
31. mar 2025

Ved zapis je vacsinou cely mesiac,tak co riesis.

evinqua
31. mar 2025

Napíš mail/zavolaj do školy. Väčšinou sa dá prísť na zápis do konca apríla.

miroslava21
31. mar 2025

@petulda333 zapis byva 1 az 2 dni.

petulda333
31. mar 2025

@miroslava21 u nas cely april,kazdy den pocas vyucovania