Čo robiť, ak je dieťa choré počas zápisu?
Ahojte, blizi sa termin zapisu prvacikov do skol. A mna zaujima, co ak dieta ochorie. Moze ist takto na zapis? Alebo ako sa to riesi? Dakujem.
Ten jeden- dva dni sú len slávnostné zápisy. Väčšina škôl vie prihlášku prevziať aj elektronicky. Ak aj nie, tak ho zapíšete dodatočne. Škole len nahláste, že na zápis prídete, aby s ním v počtoch počítali. Keď bude dieťatko ok, zájdete do školy.
Isto by ťa potesilo,ak dojdes so zdravym dieťaťom a budete tam v rade stať s nejakym zasoplenym a kašĺajucim s lesklymi očami.
Ozaj sa treba toto pytať? Pojdem sama a zapisem ho bez jeho učasti.
Ucast dietata na zapise nie je nutna.
@gypsomilka počas pandemie predsa žiadne osobne zapisy neboli. Našu dcéru som zapísala elektronicky
U nás dieťa na zápise nie je
Nemaluj certa na stenu 🙂 ale chapem ta. Min rok bol syn pred zapisom chory, tiez som zvazovala co budem robit, kedze u nas dieta chodi na zapis. Ak ochorie, normalne chod na zapis, povies co a ako, a uvidis co ti povedia a zariadis sa podla toho.
Dohodnes sa individualne s riaditelom. Prihlaska sa podava elektronicky uz na vacsine skol.
My sme všetci pocas zápisu schytali covid.Nemohol ísť nikto a tu chcú dieťa vidieť a skúšať osobne.Normalne som zavolala do školy,vysvetlila situaciu a dohodli sme na na náhradnom termíne.Boli sme na zápise o 3 týždne neskôr oproti pôvodnému terminu
Dámy účasť dieťaťa na zápise je po novom nutná už cca 2. roky. Učiteľky musia vidieť dieťa a pracovat s ním. Ak ochorie treba zatelefonovať do školy, dajú Vam náhradný termín.
@lenka22031 presne to som chcela napísať. Či už sa autorka pýtala v danej škole, ako má v takom prípade postupovať? Lebo ich odpoveď bude pre ňu podstatná
Tak čo viem,dieťa fyzicky musí byť na zápise,aspoň školy,ktoré sledujem ja (pozerám už kvôli synovi)majú v poznámke "účasť dieťaťa nutna"
Keď je choré, normálne zavolaj alebo zájdi do školy,a dohodnete si náhradný termín.
@katulienkax no vidis,my sme mali normalne zapis.
Dohodneš si náhradný termín- my sme boli na liečení a zidny problém .Ale teda , dieťa prísť muselo .
@beata_k účasť dieťaťa je povinná pokial viem
Autorka ďakujem za túto tému♥️, pretože syn má od včera horúčky a samu má to začalo zaujímať.
@riyadh vidíš a potom sme tu my, ktoré nás to tiež zaujíma a ano tiež mame op.
Nam sa to stalo a bolo mi luto ze dcera nezazila zapis s detmi vo velkom 🤷 dostali sme nahradný datum a boli sme tam iba my, ale aj to malo celkom vyhodu 😊
Ved zapis je vacsinou cely mesiac,tak co riesis.
Napíš mail/zavolaj do školy. Väčšinou sa dá prísť na zápis do konca apríla.
@petulda333 zapis byva 1 az 2 dni.
@miroslava21 u nas cely april,kazdy den pocas vyucovania

Tak pokial to zvladne moze. Samozrejme ked bude mat horucky nepojdes. My sme boli v case pandemie,syn ochorel vtedy a isli sme. Mal respirator