icon

Čo vyrobiť na vianočné trhy do škôlky?

26. nov 2025

Ahojte mamky dajte inspiraciu prosim co vyrobit
Prosim ziadne pecenie , som pracujuci jednorodic a na pecenie medovnikov nemam uz kapacitu a ani to neviem dakujem 😂

anonym_4e9d62
26. nov 2025

ja som objednala handmade ozdoby z vcelieho vosku ,tiez som nestihala popri povinnostiam 1e kus to stalo a malo to celkom uspech

anonym_816b56
26. nov 2025

Ja som na výške keď sme také mali tak som s pomocou mamky urobil snehuliakov z vlny, taká blbosť ale podľa mňa to bolo pekné 🙂

viestta
26. nov 2025

Club keksy pozliepajte nutellou, polej roztopenou cokoladou a dieta nech zdobi tymi cukrovymi ozdobkami co maju v kazdych potravinach. Zabalis po jednom do celofanu a mas.

anonym_014d74
26. nov 2025

Však objednaj si niečo, a nebabraj s tým

anonym_1bb742
26. nov 2025

Idem robiť domaci vaječný koňak, sušené jablká...sacky som objednala z temu a flasky kupila v tedi. .ale ja budem aj piecť

kacena4
26. nov 2025

a ma to byt vytvor rodica ci dietata??

didush27
26. nov 2025

@anonym_autor pozri si môj bazar, mám tam len jeden inzerát a ten mal na takýchto podujatiach úspech

nikushka8
26. nov 2025

Robili sme s dcerami mydla (hmotu kupos hotovu, rozpustis v hrnci aodlejes vo forme) a chystame sa este na medove sviecky z medzistienok, vlani mali velky uspech.

autor
26. nov 2025
@nikushka8

Robili sme s dcerami mydla (hmotu kupos hotovu, rozpustis v hrnci aodlejes vo forme) a chystame sa este na medove sviecky z medzistienok, vlani mali velky uspech.

@nikushka8 dakujem ta inspiraciu ale toto je nad moje sily , to robit fakr nebude 😂

minesasubu
27. nov 2025

a budú ta take trhy čo sa budú aj predávať alebo len tak na pozeranie
u syna v školke bude len na pozeranie a ptm to dajú do domova dochodcov pre radosť
my budeme vyrabať mini vianočne stromčeky je to nenaročné
vid foto- samozrejme to pekne dozdobime ešte a napiseme

martinka13
27. nov 2025

Dcéra háčkuje také malé kapsičky

anonym_bf3dbb
27. nov 2025

Medovníčky, z toho sa dá spraviť barsco, vianočný stromček, vianočný domček alebo len tanier s plnými medovnickami. Toto u nás malo vždy úspech aj medzi deťmi aj medzi učiteľkami.

anonym_a84b3b
27. nov 2025
@anonym_1bb742

Idem robiť domaci vaječný koňak, sušené jablká...sacky som objednala z temu a flasky kupila v tedi. .ale ja budem aj piecť

@anonym_1bb742 neviem, či ten vajecny koňak je zrovna to práve do škôlky

sticker
anonym_1bb742
27. nov 2025
@anonym_a84b3b

@anonym_1bb742 neviem, či ten vajecny koňak je zrovna to práve do škôlky

@anonym_a84b3b bude sa to predávať na trhu a robím taky slabý

autor
27. nov 2025
@anonym_bf3dbb

Medovníčky, z toho sa dá spraviť barsco, vianočný stromček, vianočný domček alebo len tanier s plnými medovnickami. Toto u nás malo vždy úspech aj medzi deťmi aj medzi učiteľkami.

@anonym_bf3dbb dakujem
K peceniu som sa vyjadrila na zaciatku