icon

Dať dieťa do škôlky aj bez práce?

26. aug 2024

Ahojte,
Dali by ste dieťa do škôlky, keby ste neboli nútene kvôli robote “sa ho zbaviť”?mam 3,5 ročne citlivé dieťa, do škôlky nechce začať chodiť. Este ked mal 3 roky, tak sme urobili pokus, dali sme ho škôlky na jar cez škôlsky rok. Žiaľ sme natrafili na pani učiteľku, ktorá mu nesadla a nechcel tam potom už vobec ísť. Začal mať extrémnu separacnu úzkosť a problémy s kakanim, az teraz po pár mesiacoch sa začínaju tieto problémy normalizovať. Teraz sme ho dali do inej škôlky, tam je p.ucitelka super, ale syncek už to ma asi zafixované v hlavičke, čo zažil v predošlej škôlke, tu traumu a nechce ani do tejto novej ísť. Inak deti ma rad, ale odkedy vie že bude chodiť opäť do škôlky, stále hovorí, že tam nie je dobre a nechce tam chodiť. Neviem si predstaviť, ak v pondelok začne plakať, že by som ho tam nechala. Nechcem aby sme znova zažili to, čo sme mali na jar. Nechať ho este doma? Počkať az na ďalší školský rok? Či skúsiť aj napriek tomu, ze nechce? Mali ste niekto podobne? Inak nam je spolu doma veľmi dobre, mame pestrý program, nenudí sa a mňa to veľmi napĺňa.

Strana
z2
behulka
28. aug 2024

@jankasmejka
prečo si myslíš ?

11bodka11
28. aug 2024

@jankasmejka preco horsie?

pataja
16. sep 2025
@11bodka11

U nas v skolke bol chlapec ktory cely rok srdcervuco preplakal a stale sedel na parapete a cakal mamu. Tomu to teda ozaj prospelo... Uz je druhak a je chudak uplne bojazlivy a zakríknutý.

@11bodka11 smutne, predpokladam, ze ste to riesili a odporucili rodicom aby si ho este nechali doma, ci?

Strana
z2