Dáte dieťa od 12.4.2021 do škôlky?
Ahojte idete dat vsetci zajtra deticky do skolky ??? Aj ked mate moznost ich nechat doma ...
ano
pretože manžel aj tak chodí do práce , pretože na tom najmladšom fakt vidím problém že ta škôlka chyba, socializacia skutočna funguje v škôlke
v škole už nie je čas jednoducho ani vôla velakrat
a dám ho aj celé leto, aj ked som vždy cez akekolvek prazdniny mala dieta doma alebo u babky sa vytešovali
a som rada že chodil celé min leto okrem odstávky , tušila som že to takto dopadne, aj ked uč sa fakt otravenejšie tvarit nemohli načo to nosím a pritom najmladší to je zlatušik ,neskutočne sme ich tam v lete otravovali a to nebol len môj názor
Nam otvorili uz v utorok a hned som ju tam dala. Aj ked som s mladsim na materskej. Velmi jej chybali kamaratky.
Od kedy po novom roku otvorili, od vtedy chodi. Teraz bol tyzden doma a uz mu skôlka chýba.
Ano idem...on sa tesi, ja sa tesim...a som doma, nepracujem..maly sa uz nevie dočkať
@9555058645 Áno. Už týždeň chodí. 👍🏻
Aj naša vnučka chodí už 2 týždne, veľmi sa tešila.
Som este na materskej a dcerka uz zajtra ide, mozu ist konecne všetky deti 🙂
Som na materskej ale syn chodi. Nasa skolka pisala na internete, ze vezmu vsetky deticky, ktore to uz potrebuju, a ked je to pre ich dobro. Ani chvilu som nerozmyslala. Uz je to par tyzdnov a super. S malou sestrou sa veeelmi lubia ale predsa ten cas s rovesnikmi, ked sa nemusi prisposobovat batolatu mu chybal velmi. Kamosi, kamosky, kazdy den novy vytvor na nastenke, nova basnicka naucena. To by som doma naozaj nedala. Nosia ruska aj ked nie uplne poctivo, zavse vidim ked pridem, ze ma niektore z deticiek pod nostekom ale tomu uplne rozumiem je to uplne ok, vetraju .. a zatial ziadny covid klop klop

@9555058645 u nás škôlka a prvý ZŠ ani zatvorené neboli. Nikto nebol chorí, ani raz z dôvodu covid zatvorenie. A dajak opatrenia nedodržiavali