icon

Dcéra sa po troch rokoch zmenila o 180 stupňov

19. aug 2021

Neviem čo sa s ňou deje. Ako mala tretie narodeniny tak sa totálne zmenila o 180 stupňov ale k horšiemu. Nechápem prečo… do vtedy bola úplne zlatíčko chodila som s ňou všade cestovali sme užívali sme si naozaj sa s ňou dalo hocičo robiť hocikam ísť. A teraz ? Hanbím sa ísť s ňou na ihrisko. Za všetko len reve a nie že reve ale doslova piští ako siréna hádže sa o zem a za úplné prkotiny. Predtým si dala normálne vysvetlit všetko teraz ma ani len nepočúva čo vravím len reve a reve a reve. Toto je ten akože vzdor ? Ak to takto ide pokračovať mňa odvezú… 😰 nedá si vysvetlit že keď pršalo a ochladilo sa nemôže si dať šaty a sandálky… už som jej hodila na rit (doteraz som nemusela na ňu zdvihnúť ruku a dokonca ani kričať, všetko sme si vysvetlili v klude) potom konečne si obula tie blbe gumáky a šli sme von. Tam nastal další problém nemohla ísť na suchacku lebo bola mokrá. Každé dieťa to pochopilo len moja zas obrovský amok. Začala tam dupat nohou a vrieskala. Každý po nás len pozeral a krútili hlavou. Neviem či nad ňou že blačí alebo nadomnou že si neviem dať rady s vlastným deckom. Boli sme na zmrzline a behali tam holuby pretože deti im hádžu kornutky. Taký rev spustila že som s ňou musela odísť. Vadili jej holuby a pritom nič jej nerobili. Predtým keď bola menšia tak ich naháňala smiala sa a teraz vreští. Keď sa čo i len trošku udrie nič nemá ani krv ani odreté zase vrieska ako keby neviem čo sa stalo. Predtým aj do krvy sa udrela a neziapala vôbec iba sme pofukali umyli vodou a bolo dobre. Toto som len uviedla príklad z posledných dní. Aj doma furt len vrieska za všetko mňa už hlava z nej boli 🤯. Snažím sa zachovať pokoj, riešiť to v klude ale niekedy to už proste nejde. Je to zvláštne ale týždeň po tretích narodeninách nastal takýto zlom a s ňou sa nedá ani po dobrom ani po zlom.

Strana
z2
bluka2
19. aug 2021

Moj 2,5 rocny ako asi všetky deti skúša, že nechce topánky - no a čo, však nech si ich nedá. Hodím do ruksaku a za chvíľu si ich pýta sám. Prípadne ho upozorním, že je tam sklo a to hneď ich chce. Ešte nič sa nikomu nestalo v 15 stupňoch bez topánok. Rovnako raz sa smykne na mokrej smykalke a druhý krát to už asi nebude chcieť. Majú pud sebazáchovy. Netreba to brať moc vážne...

hennyinnsbruck
19. aug 2021

Tiez som tak robila….chces ?chod na tu mokru smykalku…nabuduce nesla
Behala bosa po ihrisku to zem horuca …nechcela obut boty..no za 3min doletela ze aua a odvtedy stale obuvala…dieta by sa malo ucit na vlastnych chybach.
Nie je to cviceny pes co bude slepo posluchat je to clovek.rozvija sa ma „vlastnu“hlavu treba ju nechat.
A ze bude mokra sak zoberiem nahradne gate🤷🏼‍♀️

Strana
z2