Deti, ktoré neplakali pri nástupe do škôlky
Ahojte, sú tu mamičky, ktoré dali deti do škôlky a tie im tam vôbec neplakali? Ani raz?
Nenudí má život, nechválim sa a ani nehľadám problém tam kde nieje, len si rada prečítam, že aj take deti existuju 😊
😁 Siel teraz od januara.
Ano, dcera sa tesi do skolky, je rada v kolektive, mne je asi viac smutno ako jej 😄 ale radsej tak akoby mal byt plac
Moj neplakal zatial, nastupil v novembri 🙂
Jj, môj starší syn ani raz neplakal, ale potom mladší si to odreval aj zaňho.. 😁
Môj syn neplakal, keď nastúpil ako 3,5 ročný. Práveže sa tešil na deti. Plakal však keď sme išli odtiaľ, lebo tam chcel ešte ostať :D :D :D
moja mladšia išla pred 3narodeninami a všetko v poriadku. ale skôlku poznala, vodili sme spolu staršiu. Staršia nastúpila v tom istom veku, po 3 dňoch som dávala odklad rok - ale to kvôli učiteľkám. O rok už v pohode.
ani moj neplakal, nastupil ako 3,5 rocny
@filili inak toto je môj tusak. Mladší je úplne iný. Tak mi bude všetko spočítané mylsim si😁
Moje decko neplakalo,ale potom v prvej triede v škole si to vynahradilo a na vysokej 😂
Jaaaj tesim sa🙏 lebo akože niežeby som sa stazovala, ale preslo mi hlavou čo som robila zle že za mnou neplače skôr naopak povie mi: maminka ty už ďalej nesmieš ísť …🫣
@minenkak no zrovna on plakal prvy rok jeho života, koliky, reflux, separacne, nonstop kojeny a mamkin ceckoš a potom jakeby uťals a samostatna jednotka
Buď rada,deti nech si len užívajú a my s nimi
Moj syn prvy tyzden neplakal. Vsetko bolo nove, tesil sa. A po cca tyzdni ho to uz omrzelo a ranny plac bol obcas este aj v prvom rocniku na zakladke 🙂
@minenkak som…som pyšná len keď sa niekto pýta a poviem, nikto neverí, že to ešte príde, už je to3 tyzden… svokra mi povedala, že či neprikrášľujem náhodou 😁, lebo ze všetky deti placu len to učiteľky nehovoria.
@diewcatqoo áno, vravelo mi viac mamiciek, že to estelen príde , tak uvidíme. Kazd dieťa je iné
Mam tri deti a ani jedno neplakalo. Vsetky nastupili v septembri. Adaptacia bola 2 tyzdne. Ale zlom prisiel u vsetkych troch po vianocnych prazdninach a vsetky mali ten prvy tyzden tazsi ale potom zas ok.
Moja 🙋♀️ ani jeden jediny krat za 3 roky co tam chodila...dokonca ani jeden jediny protest, ze by sa jej nechcelo alebo nechce... teraz uz ma 6 a je prvacka a drzi ju to zatial aj v skole 😁🙂
Môjho syna volali ,,opačne dieťa,,😂ten plakal keď išiel zo škôlky🙈a to chodil od troch rokov. No ja moje deti socializujem od mala. Tak bol zvyknutý na ľudí aj na to,že som tam neni
Ukáž svokre túto diskusiu,nech ju drbne
A svokra kde žije? Práveže učiteľky sú prvé čo hneď žalujú keď je dáky problém a plaču. 😉
Syn neplakal, na škôlku sa tešil, rozumel o čo tam ide, ako to funguje, celkovo je taký samostatný extrovert. Prvý týždeň v škôlke zhodnotil slovami: “všetci plakali, iba ja nie a pani učiteľky” 😀.
Moja dcera neplakala, ani jediny raz. Vzdy sa do skolky tesila a chodila tam velmi rada.
Zato syn, ten to potom celu dochadzku odrevaval asi aj za nu🤭
moje starsie revalo v nedelu lebo nebola skolka... asi tak....
Nas neplakal, priam naopak. Nechcel mi z tade chodievat domov. Plakal, ked som prisla, ze uz musi ist 😅 Nastupil ako 2,5r. do sukromnej skolky, kde bolo 6 deti a 2 mlade ucitelky. Ale asi po 2-3 tyzdnoch mi zacal rano trochu strajkovat. Trvalo to asi tyzden, max 2 a odvtedy nemal problem.
Môj neplakal ani raz. Išiel ako 2,5 ročný, hneď na celý deň. Stále sa tam teší 🙂
Určite neplačú všetky deti, to je čo za blbosť 😄 môj tiež neplakal tešil sa od prvého dňa a to je z tých plachejsich 😊
Starsia neplakala, jedine, co jej vadilo - a to plakavala kvoli tomu doma - bol nuteny pobedny spanok. Mladsia plakala raz, asi na treti den skolky, na prechadzke, ked sli okolo nasho domu. Ale je fakt, ze som s obomi bola doma iba do 18. mesiacov/ 13. mesiacov a boli zvyknute na moju mamu (starsia) a na tetu opatrovatelku (mladsiu).
Nie je to moje dieta, ale poznam take dievcatko. Neplakalo ani raz, tesilo sa, ze tam bude zabava.
Moja dcera… isla do skolky ako 2 rocna, lebo velmi chcela, zavidela surodencovi, ktory tam uz chodil druhy rok. Ona plakala skor preto, ze som ju tam nenechala… ked este nechodila. Potom mi riaditelka navrhla, ci ju nechcem dat do skolky, ze maju miesto este.
mam dve deti. neplakalo ani jedno..dcera isla v 3r a syn v 3, 5r.su to deti, ktore maju radi spolocnost, kamaratov.jedina ktora som plakala som bola ja.

Poznam. Dievca slo v 4r. Chlapec do predskolskej.