icon

Deti, ktoré neplakali pri nástupe do škôlky

22. jan 2024

Ahojte, sú tu mamičky, ktoré dali deti do škôlky a tie im tam vôbec neplakali? Ani raz?
Nenudí má život, nechválim sa a ani nehľadám problém tam kde nieje, len si rada prečítam, že aj take deti existuju 😊
😁 Siel teraz od januara.

sonalove
22. jan 2024

Môj syn nastúpil do škôlky v septembri. Neplakal vobec- tešil sa na deti a nové hračky. Druhý deň ráno v škôlke búchal na dvere : “Otvor učiteľka otvor! “ 😂
5 mesiacov pred škôlkou chodil do hernicky u nás v meste 2x do týždňa na doobedie, možno aj to pomohlo.

mclissa
22. jan 2024

Moj syn isiel v 1r a 7 mes. Zavrel dvere a bye bye mama. See you later.

terka224
22. jan 2024

Áno naša, prvý rok neplakala, druhý rok skúšala, či nemôže ostať doma, boli aj slzy ale teraz sa zase vždy do škôlky teší 😄

jankalukasova
22. jan 2024

Môj krpec neplakal. Teda plakal, lebo hneď prvý deň prišiel vychystaný s pyžamkom a po hodine som ho musela zobrať domov, lebo aklimatizácia.... Tak plakal, že on tam chcel spať 🤣🤦

cafelatte
22. jan 2024

Moja dcéra, šla ako 5 ročná, neplakala..ale v škôlke sa jej nepáči, nudí sa tam.

yvanielka
22. jan 2024

Áno, naša išla v 3 rokoch a vôbec neplakala, žiadna kríza. Stredný syn nastúpil v 3,5 roku a boli trochu slzičky ale nie hysáky. Každé dieťa je iné

domak2
22. jan 2024

Moja dcéra, zvesila ramena a šla. Nikdy si to tam nijak neuzivala, ale ani neplakala, proste cakala kým po ňu prídem.
Minulý týždeň nastúpil syn 😳 Reve ako pavian až kým to učiteľov neprestane baviť a nezavolaju ma po neho. Raz ho zaniesol muž a pekne sa 2 hodiny hral. Aj teraz len počujem zúfalé mamaaaaaa, čakám na recepcii nech to nemám ďaleko. Ale ma len 2.5

deti95060810
22. jan 2024

moja najst. dcéra... ona sa tešila do mš. asi to spôsobil aj mm ,ktorý jej o mš rozprával ako sa tam budú všetci spolu hrať, spolu papať, na prechádzky chodiť.... veľmi sa tešila.
Ona plakala keď išla zo škôlky. Prvý deň bola len do 12 hod., ale potom sme to radšej dali na celý deň...
doteraz dcéra spomína na mš len pekne, ale zas vychytala aj super p. učiteľky...

slavomira236
22. jan 2024

Moja isla ako 2,5 rocna neplakala tesila sa. Kazde rano bla hore uz 5,30 a kreslila ucitelke obrazok. Potom prisla korona a plakala kazde rano ze chce do skolky. Starsi plakal az v druhej triede prvy tyzden

tealc
22. jan 2024

Moje obidve deti vôbec neplakali. Tešili na na hračky a na detičky. Syn išiel ako 2,5 ročný. Riaditeľka mu do šatni na chystala veľkú tatrovku. No on si ani nevšimol keď som odišla. Poobede domov nechcel ísť. Musela mu učiteľka požičať na domov nejaké autíčko a ze zajtra zase pride😁 nie neberiem to osobne ze ani domov nechceli ísť. Ja som bola taka istá. Mame som revala, ze aj cez prázdniny som chcela ísť do škôlky 😁😁😁

gabikaa96
22. jan 2024

Ani moja neplakala, naopak ona má rada spoločnosť deti aj učiteľky si obľúbila tak bolo to super pre ňu 😊

jesenzima
22. jan 2024

Moji dvaja neplakali ani raz 🙂

danusskaaa
22. jan 2024

Môj syn neplakal ani raz lebo musí do škôlky... on plakal, že nemôže (keď bol doma chorý). Dcéra prerevala 2 roky 😏

1mina
22. jan 2024

Moja dcera sice plakala.prve dva tyzdne, ale odvtedy place ked ochorie a doktorka jej oznami ze nepojde do skolky 😂

mogaa
22. jan 2024

ano existujú...naša v škôlke neplakala, ale je pravda že po zmene škôlky tam nechcela jedno obdobie ísť, ale plakať neplakala

nikijezikova
22. jan 2024

Staršia dcéra išla do škôlky bez placu ,bez kriku veľmi sa tešila, bola hneď aj na celý deň
Za to mladší syn úplný opak,tam som sa už bala ze neprejde adaptáciou ,ale teda chvalabohu po 3 mesiacoch sa to zlepsilo

zuziiiii
22. jan 2024

Áno moja dcéra od 15.januara chodí a neplakala ani raz , zajtra už ide na 5 hodín a strašne sa teší 😁 v marci bude mať tri roky

lenuska0075
22. jan 2024

Náš malý neplakal ani raz, máme malú škôlku a pani učiteľky sú super. Deti sú super partia, keď sa niečo deje pekne držia spolu a s pani učiteľkami všetko riešia. Asi väčšina detí tu neplakala vôbec 🙂

katuskamala1
22. jan 2024

Nemozem povedat,ze plakala,lebo slza ziadna. Ale mravčala, 1 tyzden. Ozaj len par sekund ,pocula som to za dverami. Asi tak 5sekund :D . Po tyzdni nam uz ani pusu nedala a bola v triede a tam je to uz od septembra. Nastupila ako ani nie 3rocna

drahusa333
22. jan 2024

Nasa neplakala, vobec, a po 2tyzdnoch ked vsetci doplakali ona zacala 😆

jannka89
22. jan 2024

Náš starší neplakal, ale pripisujem to tomu, že chodil len na pol dňa a nastúpil až ako štvorročný, plus super učiteľky, program... Mladší nastúpil ako trojročný, ale v podstate chodil po staršieho so mnou denne, čiže to tam už poznal, aj tie isté učiteľky mal.

cervenaruza123
22. jan 2024

Ja som plakala do posledneho dna v skolke, moja sestra neplakala vobec, este sa zlostila, ked po nu prisli prilis skoro, ze ona sa chce este hrat. Vychova rovnaka, ale sme uplne rozne povahy.

alby2014
22. jan 2024

Už majú 6 a 8 a neplakal ani jeden, starší nastúpil ako 4 rocy, mladší mal 3,5 roka. Zrelé deti neplačú.

dzejny656
22. jan 2024

Moja malá tiež neplakala nikdy v skolke, ona sa tam veľmi tešila a do škôlky doteraz chodí veľmi rada. Ale je to urcite jej povahou, ona je veľmi spoločenské dieťa, od bábätka milovala ľudí, detí, ihriská, všetky krúžky a aktivity. Je veľmi zvedavá, extrovertná a dominantný typ, vedela si vzdy "poradit" aj so staršími detmi. Ja som sa tiež už do prace veľmi tešila, takže u nás sa žiadne drámy z odlucenia nekonali.

jeanne14
22. jan 2024

Áno moja malá. V auguste mala 3r, nastupovala v septembri 2023 .. síce so starším bratom, ten je predškolák ale ten reve už tretí rok 😁 rozplakal všetky deti prvý deň.

jeanne14
22. jan 2024

Dodám, že do škôlky sa dcérka vždy veľmi teší, sem tam sa stane teraz že je z rana uplakaná lebo sa jej nechce vstávať, ale inak super.

ivka21
22. jan 2024

Moj syn siel skoro ako 4 rocny neplakal a rad tam chodi

liz_lemon
22. jan 2024

syn isiel ked mal 3 r. a 3 m., neplakal vobec, dcera isla skoro 3 mesiace pred 3 r., velmi sa tesila, takze neplakala vobec, plakavat zacala az neskor kvoli neprijemnej ucitelke, neskor zmenila MS, a milovala to tam, potom plakala, ked odchadzala

snowflakenel
22. jan 2024

Moja neplakala,,zacala az po urcitom case vystrajat, ked videla ine deti, ako,vystrajaju.

mirka438
22. jan 2024

Ani moja neplakala nikdy. Nastupila ako 2,5 rocna.