Deti nechcú ísť zo škôlky
Myslím si, že je to super pocit, keď vidíte, ako sa dieťatku páči v škôlke. Síce odchod trvá dlhšie, no pocit šťastia to nahrádza 😀
moja dcera sa tiez d skolky tesi, vobec neplace...a tiez sa jej nechce ist poobede so mnou domov
@precudziedeti boze,dufam ze sa toho aj ja dozijem,ze moj maly nebude chciet ist domov zo skolky...ale ja sa skor obavam ze odtial bude utekat... 😝
@mata1001 To hádam nie, treba si nájsť podľa Vás tu najlepšiu. Však ak budú deti veľké, budú dpomínať na časy prežiteé v jasliach alebo MŠ 😀
@ewca Tak to je supeeeeeeeeer, kiež by boli všetky šťastné a veselé 😀
@precudziedeti naozaj? Ja si teda zazitky z jasiel nepamatam ziadne (iba to, co mi rozprava mama) a škôlka obdobne.. 😉
@precudziedeti
@sisaha zo škôlky mám pár spomienok, ale až tak posledný rok dva, a teda z "jasličkárskeho" veku úplný blackout, ale možno sa nájde niekto s mimoriadnymi schopnosťami, ktorý má na harddisku aj vlastný príchod na svet 😀
@precudziedeti moja tak isto si obľubila školku že plače cez vikend doma že ona chce isť do školky
@ejaeja Mám radosť, keď sú deti šťastné
Ja si na škôlku a posledný rok v jasličkách pamatám - utiekli sme preč.
si pamätam zo skolky len to, ako som nemala rada pani riaditelku...
moj syn bojoval so skolkou od sept. az do konca marca. sa divim, ze je april a on uz nebojuje 😀 .
rano ho nemozem dostat sice z postele este o 7.00 ale v sobotu ma budi o 6.00, ze je sobota a nejde do skolky 😲
no, neviem... škôlka len dopĺňa rodinnú výchovu a asi by ma netešilo, keby dieťa nechcelo ísť domov
@precudziedeti a ktorúže škôlku sa to chystáte propagovať? 😉
Ja na škôlku nespomínam dobre, nechcela som tam chodiť, nevedela som sa dočkať kedy po mňa prídu rodičia, víkendu, prázdnin ... mala som celkovo krásne detstvo, ale škôlka bola to najhoršie čo som v tých rokoch zažívala. A to sa tam až na pár vadných učiteliek nedialo nič také hrozné.
@kvetinka211 žiadnu, píšem len svoj pocit, každá si nájde tu správnu pre svoje dieťatko 😀

@precudziedeti a nestacilo to napisat na svoj fotoblog?