icon

Detská izba pre štvorročného chlapca

michaela9999
16. mar 2014

Ahojte, ako ste vy zariadovali izbu pre svoje dieta? Mam syna, ma 4 roky. Doteraz spal v spalni, teraz sa bude konecne stahovat do svojej izby. Hladam nieco prakticke, nie drahe, skratka co mu vydrzi na par rokov. Mate nabytok s detskymi motivmi, ci mate radsej klasiku? Rozmyslam nad bielou farbou - skrina, komoda, pisaci stol + prehladne police na hracky. Brazdim po nete, ponuka je siroka, ale stale som nenatrafila na to prave orechove 😉 (teda biele, pripadne kombinacia).
Kde ste kupovali nabytok vy? Dakujem.

Strana
z2
pe
6. apr 2014

krasna izbicka, velmi si ma inspirvoala, my sme uz viac veci kupili v tomto obchode vzdy som len spokojna, no vyzera, ze aj po detskej izbe sa popozeram tam, je uzasna 🙂

sunshineka
6. apr 2014

mne sa paci drevo v kombinacii s hraskovou zelenou alebo biela so zelenou.jednofarebne sa mi zda nudne a mdle.aj ta biela casom zozltne.ked das nejake vesele vankuse a prehozy aj to izbicku ozivi

sunshineka
6. apr 2014

@michaela9999 pekne,ale tam utierat prach?to je zabijak 😀

evina313
6. apr 2014

@michaela9999 komodu sme kupovali tuto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/0021...
a chceli by sme este skrinu PAX, tie mame my v spalni. Miško má izbičku namalovanú na modro / 3 odtiene , kedže atyp izba / tak sme chceli biely nábtok. na komodu sme nalepili krásne samolepky autíčok, aby to neposobilo tak dospelacky 😉

michaela9999
autor
8. apr 2014

@sunshineka my aj teraz mame otvorene police, ale je tam tolko hraciek, ze prach nema ani najmensiu sancu sa tam usadit 🙂 . A hracky maly vybera a vklada do nej nonstop 😉 Mne sa paci biela, mame kopec doplnkov, tak to ozivime. Tiez sa mi paci aj kombinacia biela a zelena, ale mame modry stol a stolicku z ikea, tak by to bolo velmi pestre.

zuzu100
17. máj 2014

@babulina dakujem za fotky...mozem Ta este poprosit premerat vysku dosky okolo postele?

silviik
11. júl 2014

Mamičky ponúkam dekorácie do detských izbičiek, najmä obrázky, ak budete chcieť, nakuknite do môjho albumu 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/silviik/album/ob...

michal2222
3. nov 2015

Kupovali ste niekto detske izby z http://www.detskapostel.com/detska-izba/

patkaza
3. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

vlastná posteľ nejaká skrinna a obývacia stena do detskej izby vás vájde najviac do 500 € + ešte by za nejakých pár eur mu to tam zútulnite doplnkami ako sú koberec, nejaké kvety alebo nálepky na stenu http://akoapreco.com/ako-zariadit-detsku-izbu/

sima410
4. nov 2015
Používateľ sima410 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sima410.

moj chlapcek ma v izbicke tiez len postel, skrinu a potom kutik s hrackami

monikac
4. nov 2015

Ja mam pre malu z Ikea tieto dve a mozem len odporucat...na tie kocky sa daju dokupit boxi tieto latkove alebo umele (rozne farby maju) a taktiez sa tam daju dokupit dvierka (my mame 2) a tiez sufliky....a potom mame take tie schodiky a tam ma dalsie hracky...🙂

monikac
4. nov 2015

@michaela9999 a na Ikea Sk stranke ich najdes ako KALLAX tu mas link...http://www.ikea.com/sk/sk/search/?query=KALLAX mas tam rozne druhy a velkosti 😉

michaela9999
autor
11. nov 2015

@monikac dakujem, temu som zalozila pred 1,5 rokom, izbicku mame nakoniec z IKEA, vyhral nabytok STUVA + postel som skombinovala z inej znacky, aj pisaci stolik. Pekne ste si to skombinovali 🙂

nikoleta1872011
1. feb 2016

@babulina ahoj spytala by som sa na tu cenu tej izby kika kolko to vyslo cele lebo mne to zda dost drahe🙂

anjelik1678
14. aug 2017
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

Tiez privitam rady 🙂 Zariadujeme, ale pre 6 rocneho, uz to nie je ziadne dieta ale velky chlap samozrejme!! :P takze uz k tomu tak pristupujeme, ze to bude vlastne taka "studentska" izbicka uz

magda15
Odpoveď bola odstránená
anjelik1678
25. aug 2017
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

@magda15 dakujem za tip. My to tiez tak praveze chceme, aby mal pekne zariadenu izbu ale zaroven aj funkcnu, nech nemusime kazde dva roky dokupovat nieco, uz by sme mu tam pekne vytvorili pisaci kutik na ucenie a tak

luciavav13
Odpoveď bola odstránená
dorotkarodinka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2