Dieťa bez kostýmu na Halloween
Bude velky problem ked dieta do skolky nepride v kostyme? Ono ani netusi co to je haloween a ja som na to uplne zabudla.
problem pre koho? Moje dieta by velmi mrzelo, keby je jedine z triedy bez kostymu a je jedno pri akej prilezitosti by to bolo......
U nás sa stalo v škôlke, pani učiteľky im dali nejakú škrabošku zvieratka...len si neviem predstaviť, ako sa to dieťa cítilo, keď každý mal kostým alebo nejakú vyrobenú masku a ono jedine bolo v legínach, tričku a malo škrabošku žirafy na tvári 🤷♀️
Obchody sú otvorené do večera, určite niečo stíhneš kúpiť....alebo na biele tričko nakreslí pavučinu, nalep tam pavúky z papiera urobené...väčšieho pavúka do vlasov...to je jedno...proste nech to dieťa niečo má, ak už sa ti nechce do obchodu...
@anonym_autor a to za 14 dni nestihnes vysvetlit, co je Helloween a kupit kostym v Pepcu?
@anonym_6b98e9 maju to v pondelok
@anonym_autor do pondelka mas casu az az.. ja by som to svojim detom nikdy neurobila...
Zeny, ja som nikdy ziadny kostym ani pre dospeleho ani pre dieta nezhanala, som uplne bez fantazie,preto je to pre mna problem.
To ze ja nie som zastankynou nejakeho haloweeno nehovorim.
Zeny, ja som nikdy ziadny kostym ani pre dospeleho ani pre dieta nezhanala, som uplne bez fantazie,preto je to pre mna problem.
@anonym_autor behni do pepco, KiK , Tesco
Majú kostýmy isto, ešte aj Tedi by mohlo mať
Niečo za pár šupov
Nemusí ísť do škôlky ale ak už pôjde daj mu kostým. Kúpiš alebo vyrobíš z toho čo máš doma.
@anonym_autor kostymy maju uplne vsade. Urcite aj tesco, sinsay, hocijake celenky v drogerkach. Toto su take vyhovorky...na internete mas miliardu napadov ako si doma vyrobis konstym takmer z nicoho...keby som uz len tu plachtu mala obetovat na ducha nenecham to dieta len tak
Do pondelka je kopa casu. Pepco, Kik, Tedy, Sinsay, tam mas vsade kostymy a nestoji to vela penazi. Skus sa vzit do toho, ze tvoje dieta jedine nebude v kostyme a vyfasuje nieco len tak "na zaplatu ze nema" od uciteliek. Mozno tych deti bude viac, mozno ona bude jedina.
Vyrabat nebudem nic, nemam na to cas, ale ked vravite ze santo da kupit, pojdeme nieco vybrat. Vdaka za rady a pozbudenie 🙂
@anonym_autor bielu plachtu na hlavu, vystrihnut oci dokreslit usta a moze ist za ducha. 👻
@anonym_autor bielu plachtu na hlavu, vystrihnut oci dokreslit usta a moze ist za ducha. 👻
@tykat opatrne akurat, aby plachta nebola so spicom 🙂 🙂... lebo kukluxklan je zly 🙂
Strašne sa to Prežíva, halloween ani nie je náš sviatok a vlastne čo to vôbec je za debiliny sviatok. Strašidelné veci od malička vstepovat do hlaviciek deťom. Tento čas je úplne o niečom inom.
Strašne sa to Prežíva, halloween ani nie je náš sviatok a vlastne čo to vôbec je za debiliny sviatok. Strašidelné veci od malička vstepovat do hlaviciek deťom. Tento čas je úplne o niečom inom.
@anonym_60e6c3 uz som sa zlakla ze s tym nikto nepride.
Vyrabat nebudem nic, nemam na to cas, ale ked vravite ze santo da kupit, pojdeme nieco vybrat. Vdaka za rady a pozbudenie 🙂
@anonym_60e6c3 Jasné, radšej pôjdeš s deťmi na cintorín páliť sviečky a rozprávať o dušičkách. A doma budete pozerať fotky zosnulých babičiek a prababičiek. O tom je tento čas, nie?
Pre deti to je obyčajný karneval v kostýmoch, kedy sa môžu zahrať na niekoho iného a zažiť trochu zábavy.
Haloween nie je náš sviatok, ale takisto ním nie sú ani vianoce, veľká noc a podobné sviatky a predsa ich sláviš. A pochybujem, že slávite jediný náš sviatok - pálenie Moreny.
@anonym_autor A to si dnes zistila, že v pondelok majú haloween?
@anonym_60e6c3 vas s autorkou mat za matku, to je ako za trest. Preto sa neodporuca mat deti po 40, jaskynne nazory.
@anonym_60e6c3 vas s autorkou mat za matku, to je ako za trest. Preto sa neodporuca mat deti po 40, jaskynne nazory.
@anonym_cb8cce coooo, ja mam deti po 40 a s týmito sviatkami som úplne v pohode, mame dokonca aj výzdobu, pečieme tematické zákusky a vždy večer 31.10.pozerame rozprávku Coco .
@anonym_60e6c3 uz som sa zlakla ze s tym nikto nepride.
@really8 ešte to nie je dotiahnuté do dokonalosti, lebo tam chyba oblubeny komentár , že je to americký sviatok
@anonym_autor a nemá malý nejaký oblek na spoločenské akcie? Plus slnečné čierne okuliare a môže byť jeden "z mužov v čiernom". Alebo čiapku a jeden z trpaslíkov+plus nejaký kyblik (vedierko),lopatku. Alebo urobiť mu make-up,masku podľa obrázku z netu a ísť za Jokera z batmana. Chápem,že nie každý dostal do vienka kreatívne nápady,ale trošku nápadov z netu sa dá ešte okopírovať,zrealizovať.
Úplne hocijaký kostým, moje by bolo sklamane kedby majú všetci kostým a on nie...ak máš dievča úplne stačí napr.celenka s ušami a cierna suknička a je mačka 😂
@anonym_cb8cce coooo, ja mam deti po 40 a s týmito sviatkami som úplne v pohode, mame dokonca aj výzdobu, pečieme tematické zákusky a vždy večer 31.10.pozerame rozprávku Coco .
@marhulka13 milujeeeeeem coco.
Mne sa osobne nepacia strasidelne masky a masky kostry na detoch. Nasi si vyrabali tekvicove tricka. Kupila som biele tricka a nakreslila sa na ne tekvica. Robili to fukacimi fixkami a bola aj zabava.
@anonym_autor zober plachtu, urob diery a spolu ju pomalujte 🙂 a pri najhorsom obchodne centra su otvorene aj cez weekend🙂 podla mna najdes aj do 10 eur niekde🙂
V kauflande mali aj celenky za euro...;)
Moje dieťa by do škôlky ani nešlo, my tento satanský sviatok strašidiel a hrôzy neoslavujeme.
Ahoj. U nás vôbec nemusia mať kostým. Môžu mať Halloweensky, alebo len kostým (pravidelne za tie roky je tam nejaký ten spiderman alebo hasič alebo princezna aj na Halloween:D ), prípadne zvyknú mať decka nejaké farebne zladené len že čierne tepláky a oranžové tričko. Nikto dieťa ani rodiča nemusí nútiť do halloweenu. V škôlke je to aj tak len tej zábave a nie o sviatku nejakom. Sprav ako tvoje dieťa sa na to cíti hlavne a nie ako ostatné mamičky pozerajú na teba.
@anonym_autor teda mna by to mrzelo, mas dva dni chod a nieco kup
Nepotrebujes fantaziu len cislo kostymu a peniaze, nebud leniva a neaktivna
Moje dieťa by do škôlky ani nešlo, my tento satanský sviatok strašidiel a hrôzy neoslavujeme.
@anonym_466f20 karneval si oslavovala este ty, to nevadilo tebe ani tvojim rodicom vsak? ze si ti niekto spaja s nejakym inym sviatkom z inej krajiny …. 🤷🏻♀️
@anonym_466f20 no jasne,kedysi sa behalo s lampionmi a neuveríš menšie decká mali karneval

@anonym_autor a to za 14 dni nestihnes vysvetlit, co je Helloween a kupit kostym v Pepcu?