icon

Dieťa bez kostýmu na Halloween

17. okt 2025

Bude velky problem ked dieta do skolky nepride v kostyme? Ono ani netusi co to je haloween a ja som na to uplne zabudla.

Strana
z5
anonym_5f7242
Odpoveď bola odstránená
mizoko
Odpoveď bola odstránená
anonym_5f7242
Odpoveď bola odstránená
7lenka11
21. okt 2025

Rada do budúcnosti - nemusíš si lámať hlavu nejakou super úžasnou maskou. Kúp plyšový overal v štýle zvieratka. Využije na karnevale a potom to určite vynosí aj doma, napr po kúpaní či ráno pri sledovaní rozprávok.

mizoko
Odpoveď bola odstránená
mizoko
21. okt 2025

Čo bolo nevhodné na mojich príspevkoch fakt netuším 😅 admin nerieši niekoho kto sa tu naváža a uráža ale keď sa niekto bráni tam to riesi okamžite 😏😜

chrobak7
21. okt 2025
@mizoko

Čo bolo nevhodné na mojich príspevkoch fakt netuším 😅 admin nerieši niekoho kto sa tu naváža a uráža ale keď sa niekto bráni tam to riesi okamžite 😏😜

@mizoko Nemáš sa brániť, máš nahlásiť nevhodný príspevok.

zunaf
21. okt 2025
@nevenka

@bonboniera citam teraz viac tvojich prispevkov, ale si fakt uplne mimo a priam nenavidis krestanov, nuz co uz. Vysmievat sa nie je pekne, prinajmensom, ani zrele a hodne dospeleho cloveka. To patri tak do skolky a na prvy stupen ZS. Jaaaj, ale ateista moze vsetko a krestan ma byt ticho a nevyjadrovat sa k nicomu, vsakze? Lenze takto to proste nie je. Krestan moze tiez vyjadrit svoj nazor. Novinka.

@nevenka Naozaj? Nepochopím nikdy toto fňukanie veriacich, ako sú utláčaní. Neexistuje v našej krajine privilegovanejšia skupina čo sa viery a svetonázoru týka. Sú kresťanské školy, televízie, rádiá, festivaly, kapely, koncerty, besedy, cirkev je oslobodená od platenia daní, verejné budovy sa posväcujú, keď je kresťanský sviatok deň pracovného pokoja, pracovať nemôže nikto a je jedno, či verí alebo neverí, lekár môže doslova odmietnuť robiť svoju prácu, keď si uplatní výhradu vo svedomí... a ty ideš tvrdiť, že "novinka, kresťan môže tiež vyjadriť svoj názor." Jediné, čo občas neveriacim ostane je sa z tejto absurdity smiať a to už je zrazu výsmech a šikana.

tetapetra
21. okt 2025
@mizoko

@mizoko Halloween je každoročna téma a veľmi vďačná 😁. Tento rok zatiaľ pribudla asi len táto

mizoko
21. okt 2025
@zunaf

@nevenka Naozaj? Nepochopím nikdy toto fňukanie veriacich, ako sú utláčaní. Neexistuje v našej krajine privilegovanejšia skupina čo sa viery a svetonázoru týka. Sú kresťanské školy, televízie, rádiá, festivaly, kapely, koncerty, besedy, cirkev je oslobodená od platenia daní, verejné budovy sa posväcujú, keď je kresťanský sviatok deň pracovného pokoja, pracovať nemôže nikto a je jedno, či verí alebo neverí, lekár môže doslova odmietnuť robiť svoju prácu, keď si uplatní výhradu vo svedomí... a ty ideš tvrdiť, že "novinka, kresťan môže tiež vyjadriť svoj názor." Jediné, čo občas neveriacim ostane je sa z tejto absurdity smiať a to už je zrazu výsmech a šikana.

@zunaf 👍🏼

mizoko
21. okt 2025
@chrobak7

@chrobak7 hlásila som a zmazali aj môj 🤣🤣🤣

mizoko
21. okt 2025
@chrobak7

@chrobak7 a prepáč,ale dokedy to tu bude tým trápnym anonymom prechádzať? Že tu všade spliechaju tie svoje fekalie a MK to má na salamé? A keď im adekvátne odpíšeš tak ťa admin zmaže 🤦🏼‍♀️ začínam mať pocit že tie stupídne anonymne prispevky sú samotní admini

mizoko
21. okt 2025
@tetapetra

@mizoko Halloween je každoročna téma a veľmi vďačná 😁. Tento rok zatiaľ pribudla asi len táto

@tetapetra všimla som si že každý rok tu fnukaju fanaticky ako si dovolia mať deti v škole "satansku" oslavu 😌

Strana
z5