icon

Dieťa nechce v škôlke desiatovať. Môže ju učiteľka odmietnuť?

saskia01
11. sep 2014

Mala mi nastupila do skolky,nechce papat desiatu,chcem aby chodila aj na obed ale ucitelka mi povedala ze pokial neje desiatu tak na obed mi ju nezoberie!!! Moze takto postupovat??ja si to platim,tak co riesi!

Strana
z2
zulumilo
13. apr 2019

@marlenka222 a hned ake sudy nadomnou. len to ako ty robis je to naj.... skoda reci s tebou.

abbey1
13. apr 2019

@zulumilo Prosím ťa, uveď, v ktorej škôlke pracuješ.Aby sa jej mohli vyhnut všetky tie uvedomelé a premotivované matky, ktoré chcú pre svoje deti to najlepšie, ktoré ťa tak neskutočne irituju,....Prvá by som od teba utekala. Vďaka Bohu za naše bývalé pani učiteľky, na ktoré s dcérou stále spomínané z rady stretáme. Ps: Tiež učím.Skoro 25 rokov.

zulumilo
13. apr 2019

@abbey1 daj vediet kde mas svoje decko,nech sa takym rodicom ako ty oblukom vyhnem.... presne kvoli takym ako ty a tebe podobnych som po 12 rokoch zo skolstva odisla.

zulumilo
13. apr 2019

@abbey1 a po dalsie jedna vec je chciet pre dieta to naj. to chapem.ale druha chciet pre dieta len to co si myslis ze je prenho naj. chod tam rovno ucit a kazdemu davat rozumy. ved dnes uz aj predavacka v obchode vie lepsie ako studovany pedagog.ze? atym nezhadzujem jej povolanie!! ide o to ze ja sa tiez nemontujem do roboty murarovi alebo ekonomke.

abbey1
13. apr 2019

@zulumilo Mám dieťa. Dokonca 2. A môžeš byť kľudná. Obe sú v súkromných školách, alebo v zahraničí. Ale ver, že i tak sa tešíme, že už v školstve nie si. A teší ma, že na nás v škôlke spomínajú v dobrom. A že má majú radi moji študenti. ;) Už slovo decko o tebe čosi vypovedá.

abbey1
13. apr 2019

@zulumilo Zopár rokov som si v škôlke odučila. A ak nie som spokojná s prácou murára, ekonomky, vždy ich upozorním, diskutujem, prípadne idem tam, kde budem spokojná. Ty rob, ako uznáš za vhodné. Kľudne ver, že každý je odborník vo svojom obore. ;)

stela01
13. apr 2019

@zulumilo mne by sa nepáčilo ak by má učiteľka vydierala - ak by môj syn nejedol desiatu obed nedostane .
Koľko deti sa naranajkuje a desiatu nepotrebuje , alebo naopak .
Nemám nič proti ak syna mi napomínaju aby pil .
Ale aby ho nútili jesť keď sám nechce ?
Každé dieťa je iné a každé má iné potreby chápem že je ťažké mat toľko deti v triede a na starosť a pri každom hľadať tu správnu cestu .

0silvia0
13. apr 2019

@zulumilo skoda ze si neposobila v rokoch socializmu. Tam ficala stadovitost, vsetci robili vsetko rovnako, uniformita, deti nosili rovnake ucesy, boli normy na vsetko. Deti boli nutene vsetko zjest, co na tom, ze sa stavalo, ze dieta vedla tacky s obedom hodilo tycku. Ale zjedlo!!!😦
Ty napriklad zjes tolko ako tvoj muz? Alebo ako tvoja mama? Lubis to iste ako vsetci ostatni? Ja teda nie a viem co to je ked ta ini nutia jest len preto, ze vascine chuti. Ja som napriklad rada ze taketo nutenie deti sa uz nepraktizuje....

zulumilo
13. apr 2019

@abbey1 aspon ze sme vsetci spokojni. 👍

abbey1
13. apr 2019

@0silvia0 Mne dodnes podskoci žalúdok pri spomienke na banánové mlieko, alebo šupku na prevarenom mlieku. Spomienky na škôlku. :(

zlaasky
13. apr 2019

@zulumilo dva tituly z humanitnych vied (predpokladam, nakolko sa tu prezentujes ako ucitelka a promi detska psychologicka) a ani štipka empatie???
k teme: moje (tvojim slovnikom) ,,rozmaznané decko" jedava trikrát denne a dokonca nemusí ani dojesť, to čo ma na tanieri.....lebo poviem ti tajomstvo: ani ja občas nedojem všetko a dokonca si dám občas (hormony) namiesto večere pol pohara nutely.

evaachesa
13. apr 2019

@zulumilo fuha, ty musis strasne nenavidiet deti ...

0silvia0
13. apr 2019

@abbey1 aj mne sa protivila supka na mlieku a bola som nejedak, ale ja som malicko jedla aj doma. Keby som bola obklopena takymi neempatickymi bytostami ako @zulumilo a boli by ma nazyvali rozmaznanym deckom a nerespektovali by moje nevacsinove potreby, tak mam hadam zarobene na kvalitny psychicky problem.

bobulka109
13. apr 2019

mamicky nerozculujte sa tu nad jej komentarmi zbytocne, staci sa pozriet na profil inkriminovanej osoby , same zatrpknute, negativne komentare, nic pozitivne

evittam
13. apr 2019

@zulumilo A ty si vlastne kto?! Len nejaka frustrovana učiteľka? Esteze uz neucis. Naštastie pre tie deti.
A nie som matka, ktora svoje deti kladie na nejaky piedestal. V škôlke aj v škole vedia ako sa maju správat a s uctou k ucitelom,ktori si to zaslúžia.
V skolke ak jest nehceli tak nejedli ako aj doma-ine nedostali. Tak neviem preco by nejaka ucitelka ako ty mala moje dieta alebo hociktore ine k niecomu nutit. Ty chod robiť radšej bacharku.

evittam
13. apr 2019

@zlaasky No zbohom, ze dva tituly a detská psychologička. A ide sa angažovať v 5rokov starej diskusii. Sa musi velmi nudiť.....😁😁😁😉

marlenka222
13. apr 2019

@evittam aj hormóny robia svoje, aj dokonalé deti robia svoje, aj zlé počasie robí svoje, aj chyby druhých robia svoje, niekedy proste musíš ... Aj keby si nechcel. Inak hneď ma toto napadlo keď som si prečítala úvodný príspevok

zulumilo
13. apr 2019

@marlenka222
@evittam
@bobulka109 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Strana
z2